David Beckham mentette meg felesége, Victoria divatbirodalmát

Forrás: AFP/Justin Tallis -
fashion week David Beckham divatcég házaspár Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen egy igazi mintaférj: David Beckham mindenben támogatja szeretett feleségét, Victoriát. Még a pénzt sem sajnálja, ha felesége üzletéről van szó. 

Sokan talán nem is tudják, de Victoria Beckham divatcége nem hozott mindig tetemes összegeket a konyhára, sőt! A kezdetekben még férje cégének kellett kisegítenie 5,2 millió fonttal az asszonyt, miután 2014-ben megnyitotta saját üzletét Londonban, és 3,8 millió fontos veszteséggel zárta az adott évét - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Victoria üzlete azonban egyre jobban virágzik, az egykori Spice Girlt már joggal tartják számon a legismertebb tervezők között. Egyes információk szerint David és Victoria céges bevételei pedig azt mutatják, hogy a pár második szakmájával sikeresebb mint valaha volt.

Elképesztően fitt kismama Csobot Adél - Friss fotó!http://www.life.hu/csalad/20160308-csobot-adel-friss-foton-mutatta-meg-mennyire-fitt-kismama.htmlCsobot Adél szebb, mint valaha! A kismama elmondása szerint nagyon jól viseli a terhességet, és sokkal jobban odafigyel a testére, mint előtte. Család--Íme, az első képek D. Tóth András kislányáról - Tündéri!http://www.life.hu/csalad/20160225-ime-az-elso-kepek-d-toth-andras-kislanyarol.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: az RTL Klub híradósának kislánya február 12-én jött világra. Íme, az első fotók a kis Annáról! CsaládMár a gyereket tervezi Földes Eszter és Lovasi Andráshttp://www.life.hu/csalad/20160224-kozos-gyereket-szeretne-foldes-eszter-es-lovasi-andras.htmlNemrég házat vásároltak, így már minden adott ahhoz, hogy a trónörökös is megérkezzen Lovasi Andrásékhoz. Család--Angelina Jolie: "Nem akarom, hogy a gyerekeimből színészek legyenek"http://www.life.hu/csalad/20160128-angelina-jolie-nem-akarja-hogy-a-gyerekeibol-szinesz-legyen.htmlMeglepő kijelentést tett Angelina Jolie: egy interjúban arról beszélt, semmiképp sem szeretné, ha gyermekei színészi pályára lépnének. Család--Öt éves lett a világ leghíresebb magyar kutyája, Beasthttp://www.life.hu/csalad/20160111-mark-zuckerberg-lanyat-a-csalad-magyar-pulija-orzi.htmlMark Zuckerbergék igazi családtagként kezelik pulijukat, így a születésnapjáról sem feledkeztek el megemlékezni. Beast ma öt éves lett. CsaládOrigoKétéves lett a svéd hercegnő, Leonore - Hihetetlen, mekkorát nőtt!http://www.life.hu/csalad/20160223-madeleine-sved-hercegno-ket-eves-lett-hihetetlen-mekkorat-nott.htmlMár két év telt el azóta, hogy világra jött Madeleine svéd hercegnő kislánya, Leonore Lilian Maria. Ebből az alkalomból elképesztően aranyos képek készültek a kis hercegnőről, aki hatalmasat nőtt! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.