Csobot Adél megmutatta gömbölyödő pocakját

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Csobot Adél terhesség terhespocak várandósság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első gyermekével várandós énekesnőt a Life.hu riportere faggatta ki az anyasággal és a szüléssel kapcsolatosan.

Nyár elején érkezik Istenes Bence és Csobot Adél első közös gyermeke. A várandós énekesnőt a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté állította kamerája elé néhány szó erejéig. A videót alább tekintheted meg:

Először ment síelni a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20160307-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-a-gyerekeik-sielni-mentek-a-francia-alpokba.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint egy hosszú hétvégét tölt két gyermekükkel valahol a francia Alpokban. Család--Bréking! Apa lesz a Maroon 5 szexi énekese, Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20160311-adam-levine-a-maroon-5-enekesenek-felesege-behati-prinsloo-terhes.htmlA zenész felesége, Behati Prinsloo a hírek szerint a harmadik-negyedik hónapban jár. Család--Úton a harmadik baba! Alec Baldwin ismét apai örömök elé nézhttp://www.life.hu/csalad/20160310-alec-baldwin-szinesz-felesege-hilaria-baldwin-harmadik-gyermeket-varja.htmlA hollywoodi színész felesége, Hilaria közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt: 9 hónappal második gyermeke születése után ismét babát vár. Család--Megható kismama-fotósorozat: elhunyt férje előtt tisztelgett a gyermekét váró Nicolehttp://www.life.hu/csalad/20160304-nicole-bennett-terhes-kismama-meghato-fotosorozatan-elhunyt-ferje-is-szerepel.htmlKülönleges kismamafotózás látott napvilágot: Nicole Bennett várandósságát megörökítő képein autóbalesetben meghalt férje, Deonta is szerepel. CsaládOrigoJövőbeli gyerekeiről beszélt Puskás Petihttp://www.life.hu/csalad/20160303-puskas-peti-enekes-jovobeli-gyerekeirol-beszelt.htmlA népszerű magyar énekest a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté faggatta arról, mivel fogja etetni a még meg nem született gyermekeit. Család--Anyaszült meztelenül mutatta meg szülés utáni alakját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20160307-kim-kardashian-valosagshow-sztar-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-szules-utani-alakjat.htmlA valóságshow-sztár újra belendült: egy szál semmiben szelfizett hatalmas méretű fürdőszobájában. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.