Megszületett a kisfia a Fiesta zenekar alapítójának, Knapik Tamásnak

Forrás: koncertiroda.hu -
Születés Fiesta Knapik Tamás gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl a negyvenen lett először apuka a zenész. A hatalmas boldogságról a közösségi oldalon számoltak be.

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy a 46 éves zenész apai örömök elé néz. Akkor még úgy nyilatkozott, egyelőre fel sem fogta, hogy gyermeke lesz, most pedig már a kezében is tarthatja a csöppséget.

Forrás: koncertiroda.hu

Kedvesével már évek óta egy párt alkotnak, március 7-én pedig világra jött szerelmük gyümölcse is, éppen azon a napon, amikor Tamás a névnapját ünnepli. A Facebookon a következő poszt kíséretében értesítették ismerőseiket a boldogságról:
“Megszülettem! Knapik Tomikának hívnak, 3700 grammal és 50 centivel kezdtem meg földi életem első napját! Köszi, jól vagyok, és Anya is! Később még találkozunk, de most megyek enni, sírni, aludni meg ilyenek. Na, puszi!”

Szexelhetnek-e a szülők a gyerekkel egy szobában?http://www.life.hu/csalad/20160313-alvo-gyerekekkel-egy-szobaban-elnek-hazaseletet-a-szulok.htmlNéhány napja hatalmas felháborodást keltett a Netmums elnevezésű amerikai fórumon annak a nőnek a bejegyzése, aki elmesélte a fórumtagoknak, hogy egy nagyon jó barátnője a 8 és 10 éves gyermekei mellett, velük egyszobában éli aktív nemi életét. Az eset érthető módon igencsak megosztotta az online közösséget. CsaládThinkstockÍgy még sosem láthattad Liptai Claudiát: Mókás videó!http://www.life.hu/csalad/20160316-liptai-claudia-videoja-a-kislanyaval-cukin-enekeleget-az-anya-lanya-paros-video.htmlA műsorvezető a hivatalos Facebook oldalán tett közzé egy pár másodperces mini videót, melyen a lányával, Pankával énekelget. CsaládOrigoCsobot Adél megmutatta gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160316-csobot-adel-enekesno-megmutatta-egyre-gombolyubb-pocakjat.htmlAz első gyermekével várandós énekesnőt a Life.hu riportere faggatta ki az anyasággal és a szüléssel kapcsolatosan. Család--Hatalmasat nőtt Kimi Raikkönen kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160315-kimi-raikkonen-f1-es-vilagbajnok-kisfia-hatalmasat-nott-minttu-virtanen-posztolt.htmlEzen a hétvégén startol a száguldó cirkusz 2016-os évada, vagyis a Forma-1 rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hogy kedvenceik újra kiguruljanak az aszfaltcsíkra, és versenybe szálljanak a világ legyorsabbjának járó címért. Család--57 évesen negyedszer lesz apa Alec Baldwin: Így gömbölyödik a neje pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160315-alec-baldwin-57-evesen-negyedszer-lesz-apa-gy-gombolyodik-hilaria-baldwin-pocakja.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hilaria Baldwin harmadik gyermekével várandós. Ez pedig azt jelenti, hogy a háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, producer és rendező negyedszer is apa lesz. Család--Női sorsok a magyar forradalom és szabadságharc idejénhttp://www.life.hu/csalad/20160311-nok-az-1948-1949as-forradalom-es-szabadsagharc-idejen.htmlPetőfi Sándor, Jókai Mór, Vasvári Pál vagy éppen Táncsics Mihály - nevek, amelyek egybeforrtak Magyarország újkori történetének egyik legmeghatározó eseményével, az 1848-49-es forradalommal és szabadságharccal. Bátor, elszánt férfiak voltak, akik félelmet nem ismerve álltak ki elveikért. Ám esetükben is igaz az a közismert mondás, miszerint minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.