Sokan kiakadtak Katalin hercegné luxussítúrája miatt

Forrás: AFP/John Stillwell -
sítúra Katalin hercegné síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrány tört ki, miután Katalin hercegné és családja a francia Alpokban vakációztak. Sokan ugyanis felháborítónak tartják, hogy ennyi pénzt költöttek a szórakozásra, miközben másoknak nélkülözniük kell.

Az egész világot bejárták Vilmos herceg és Katalin hercegné első, gyermekeikkel eltöltött franciaországi síelésének képei, amelyeken a kis György herceg és a tavaly májusban született Sarolta hercegnő is szerepel. Sokan elolvadtak a képek láttán,

ám voltak olyanok is, akik durván kritizálták a hercegi párt.

Forrás: AFP/John Stillwell

Lord George Foulkes, az angol Munkáspárt egyik tagja azért támadta őket nyilvánosan, mert szerinte látványosan szórják a pénzt, miközben

sok alattvalójuknak egyre kevesebből kell megélnie.

„Egyszerűen felháborító, hogy a királyi család fiatalabb tagjai óriási összegeket költenek szórakozásukra, miközben a minimálbér nem emelkedik”nyilatkozta a The Sunnak.

A lap úgy tudja, hogy a Kensington-palota alkalmazottjai is kiakadtak a síelős fotók láttán, nemrég ugyanis csökkentették a fizetésüket, arra hivatkozva, hogy nincs elég pénz a királyi kasszában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.