Ilyen, amikor Ördög Nóra kislánya doktornőset játszik - Fotó!

Forrás: Marton Szilvia -
fotó Mici játék család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotót osztott meg az édesanya arról, amint kislányával doktornőset játszanak. Mici megvizsgálta az anyukáját, és a kép szerint mindent rendben talált. 

Ördög Nóra hároméves gyermeke igazi örökmozgó, aki imád játszani a szüleivel. Ezt a TV2 sztárja is megörökítette, aki minden mókában benne van, ha Mici kéri rá. Igazán vicces felvétel került fel most a Facebookra, melyet a rajongók is imádtak.

Forrás: Facebook/Ördög Nóra

4 éven át jegyzetelt mozgáskorlátozott lányának az egyetemen egy nyíregyházi édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160318-egy-nyiregyhazi-edesanya-4-es-fel-even-at-jegyzetelt-a-mozgaskorlatozott-lanyanak-az-egyetemen.htmlA Debreceni Egyetem tiszteletbeli hallgatója lett az édesanya, aki négy és fél éven át jegyzetelt mozgáskorlátozott lányának. Család--Újra apuka lett A szürke ötven árnyalatának sztárja, Jamie Dornanhttp://www.life.hu/csalad/20160317-jamie-dornan-megszuletett-a-szinesz-masodik-gyermeke-otthagyta-a-forgatast.htmlA sztár felesége, Amelia Warner még múlthéten adott életet a kis csöppségnek. Fotót egyelőre nem láthattunk róla. CsaládOrigoÁbel Anita kislánya 7 évesen már zenéket írhttp://www.life.hu/csalad/20160316-abel-anita-kislanya-igazi-kis-muvesz-a-szineszno-gyermeke-mar-zenet-ir.htmlA Kismenők zsűritagja elmesélte, hogy náluk otthon minden este "táncest" van, azaz koreográfiával és a kislánya által írt zenékkel mulatják az időt. Család--Roberto ínycsiklandó húsvéti menüje - Mennyei vendégváró falatokhttp://www.life.hu/csalad/20160313-rostas-robert-a-life-hu-sefje-husveti-medvehagymas-kenyeret-es-tojaskremet-keszit.htmlTedd az idei húsvétot igazán felejthetetlenné a Life.hu séfjének, Rostás Róbertnek segítségével. A következő két hétben három olyan különleges húsvéti menüsort ajánlunk figyelmedbe, amelyekkel garantáltan leveszed majd a vendégsereget a lábáról. Család--Cindy Crawford és lánya úgy néznek ki, mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20160315-cindy-crawford-es-lanya-kaia-gerber-vogue-cimlapon-osztoztak-es-olyanok-mint-ket-tojas.htmlAz már biztos, hogy a modell lánya remek géneket örökölt, amit ki is használ. Már 13 évesen is pózolt a Vogue-nak, most pedig anyukájával osztozik a címlapon. Család--Női sorsok a magyar forradalom és szabadságharc idejénhttp://www.life.hu/csalad/20160311-nok-az-1948-1949as-forradalom-es-szabadsagharc-idejen.htmlPetőfi Sándor, Jókai Mór, Vasvári Pál vagy éppen Táncsics Mihály - nevek, amelyek egybeforrtak Magyarország újkori történetének egyik legmeghatározó eseményével, az 1848-49-es forradalommal és szabadságharccal. Bátor, elszánt férfiak voltak, akik félelmet nem ismerve álltak ki elveikért. Ám esetükben is igaz az a közismert mondás, miszerint minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.