Mindenórásan is gyakorol a rúdtáncosnő - A netezők kiakadtak

rúdtánc terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cleo Hurricane néven vált ismertté, és azzal robbantotta fel a netet, hogy  hónapos terhesen sem hagyott fel a rúdtánccal a 36 éves nő. 

Cleo most, a terhessége végéhez közeledve is napi több órát gyakorol, amiről egy videót is megosztott. A netezőknek természetesen megvan a véleményük, szerintük a kismama rém felelőtlen, hiszen balesetet szenvedhet, de ha megússza, akkor sem biztos, hogy a baba élvezi ezt a mozgásformát.

Tanulj tinó, ökör lesz belőled? - Avagy világsztárok érettségi nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20160316-sztarok-akik-nem-vegeztek-el-a-kozepiskolat-nincs-erettsegijuk.htmlLehet, hogy nem tudnák megmondani, mi a kapcsolat az exponenciális és a logaritmusfüggvények között, sőt legtöbbjük valószínűleg egy Edgar Allen Poe-verset sem tudna elemezni. De nincs is rá szükségük. Helyette milliókat keresnek, és az egész világ a lábaik előtt hever. Következzenek azok a sztárok, akik a tanulás helyett a karriert választották. Család--Nyílt levél egy férfihoz, aki a pornót választotta a felesége helyetthttp://www.life.hu/csalad/20160318-nyiltlevel-az-exferjemhez-aki-a-pornot-valasztotta-helyettem.htmlNehéz kimondani, de valahol természetes, hogy a férfiak felrántják a szemöldöküket, ha egy csinos nőt látnak meg az utcán, vagy hogy odavannak a pucér csajos háttérképekért, és hogy előszeretettel néznek pornót a tévében és a neten. Az viszont egyáltalán nincs rendben, ha olyannyira jóllaknak ezekkel a mesterséges ingerekkel, hogy a saját párjuk már semmi vágyat nem tud gerjeszteni bennük. Család--Ilyen, amikor Ördög Nóra kislánya doktornőset játszik - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160318-ordog-nora-kislanya-mici-igy-jatszik-az-anyukajaval-csaladi-foto-a-musorvezetotol.htmlTündéri fotót osztott meg az édesanya arról, amint kislányával doktornőset játszanak. Mici megvizsgálta az anyukáját, és a kép szerint mindent rendben talált. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.