Lajtai Kati várandósan is helyt áll a munkahelyén

terhesség Lajtai Kati énekesnő fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly változások jönnek az énekesnő életében, nemcsak a Kismenőkben betöltött zsűri-pozíció miatt, hanem a születendő gyermeke miatt is. 

Kati már alig várja, hogy első gyermeke világra jöjjön. A 38 éves énekesnő várandósan is színpadra áll, sőt a munkahelyén is helyt szeretne állni. Elmondta, hogy a baba egyelőre semmilyen akadályt nem gördít a munka elé, és nagy barátságban élnek együtt.

A terhességről, és a követkőző hónapok eseményeiről készült interjút itt találod:

Cuki fénykép! 9 hónapos lett a kis Nicolas herceghttp://www.life.hu/csalad/20160322-madeleine-sved-hercegno-kisfia-nicolas-herceg-9-honapos-lett-cuki-fenykepet-posztoltak-rola.htmlSvédország kis hercegéről édesanyja, Madeleine hercegnő osztotta meg legújabb, ennivalóan édes fotóját.Család--Első gyermekét várja a Victoria's Secret modell, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/csalad/20160321-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-terhes-elso-gyermeket-varja.htmlA szépség egy cuki fényképpel jelentette be a nagy hírt Instagram oldalán. Család--Polyák Lilla gyermekei jól kijönnek új apukájukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160321-polyak-lilla-gyermekei-szeretik-uj-apukajukat-gomori-andras-matet.htmlA család együtt látogatott ki egy focimeccsre, és jól látható volt, hogy a gyerekek odavannak Gömöri András Mátéért. Család--"Remélem, Diana büszke ránk" - Őszintén beszélt édesanyjáról Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20160320-harry-herceg-edesanyjarol-diana-hercegnerol-beszelt.htmlDiana hercegné kisebbik fia, Harry herceg egy nemrég adott interjújában elmondta: reméli, könnyes szemmel néz le rá és testvérére, Vilmos herceg, és örömmel tölti el őt az, amit eddig elértek.Család--Mindenórásan is gyakorol a rúdtáncosnő - A netezők kiakadtakhttp://www.life.hu/csalad/20160319-terhesen-is-gyakorol-a-rudtancosno-cleo-hurricane.htmlCleo Hurricane néven vált ismertté, és azzal robbantotta fel a netet, hogy hónapos terhesen sem hagyott fel a rúdtánccal a 36 éves nő. Család--4 éven át jegyzetelt mozgáskorlátozott lányának az egyetemen egy nyíregyházi édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160318-egy-nyiregyhazi-edesanya-4-es-fel-even-at-jegyzetelt-a-mozgaskorlatozott-lanyanak-az-egyetemen.htmlA Debreceni Egyetem tiszteletbeli hallgatója lett az édesanya, aki négy és fél éven át jegyzetelt mozgáskorlátozott lányának. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.