Rubint Réka hasonlóság Schobert Lara fitnesz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hipp-hopp felnőtt Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara. A legfrissebb családi fotót elnézve pedig egyértelmű, kire ütött ez a gyermek!

A Schobert házaspár éppen Dominikán tart nyaralással összekötött fitnesztábort. Réka és Norbi, amikor nem az izmaikat edzik, akkor hajóra pattanva élvezik a trópusi tengert. A legutóbbi családi fotón első ránézésre nem tudtuk eldönteni ki bújik Norbihoz, hiszen a kislánya lassan magasabb, mint ő és megszólalásig hasonlít édesanyjára.

Forrás: Facebook/Norbi Update

Nem ez az első, hogy összetévesztjük őket

Megdöbbentő volt a hasonlóság anya és lánya között már egy régebbi fotón is, ahol ugyanolyan ruhában pózolt Réka és Lara. Katt a képért a Life.hu-ra!
5 dolog, amire nem gondoltam, mielőtt megvettem az első autómathttp://www.life.hu/csalad/20160323-autovasarlas-elott-ezeket-nem-gondoljuk-at.htmlAz első autó megvétele sokak számára mérföldkő. Ilyenkor igyekszünk a legjobbat kihozni a helyzetből, odafigyelni a részletekre és arra, hogy a pénzünket megfelelő helyre fektessük be. Mégis van pár dolog, amik akkor realizálódnak bennünk, amikor már a miénk az áhított járgány. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Beyoncé Knowles http://www.life.hu/csalad/20160317-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-beyonce-knowles.htmlAz 1990-es években robbant be a köztudatba a Destiny's Child lánycsapat tagjaként, a banda feloszlása után pedig szóló karrierbe kezdett. Mára, összesen 20 Grammy-díj és 118 millió eladott lemezzel a háta mögött a világ egyik legsikeresebb asszonyának mondhatja magát. Család--Vajna Timi 20 év múlva a gyerekei körében akar élnihttp://www.life.hu/csalad/20160324-vajna-timi-elarulta-hogyan-latja-magat-20-ev-mulva-a-gyerekei-koreben-akar-elni.htmlEgyre magabiztosabb üzletasszonyként tevékenykedik a mindennapokban, aki nemcsak a közeli, hanem a távoli jövőre is gondol. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huÖrökbe fogadna egy gyereket Végh Judit, a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20160324-vegh-judit-a-joban-rosszban-szinesznoje-orokbe-fogadna-egy-gyereket.htmlA Jóban Rosszban Steiner doktornőjét saját bevallása szerint már régóta foglalkoztatja az örökbefogadás gondolata. Család--Roberto ínycsiklandó húsvéti menüje – 2016 legfinomabb ünnepi fogásaihttp://www.life.hu/csalad/20160317-rostas-robert-life-hu-sefje-husveti-menut-keszit.htmlA húsvéti készülődés forgatagában még mindig nem döntötted el, mivel kényezteted majd a családot az ünnepi asztalnál? Ne aggódj tovább, Rostás Róbert, a Life.hu séfje egy isteni háromfogásos húsvéti menüt hozott el neked. Család--Caramelék nem szeretik "lepasszolni" Szofithttp://www.life.hu/csalad/20160322-caramel-imadja-kislanyat-a-sztar-nem-szereti-akarkire-bizni-kislanyat-szofit.htmlAz énekes párja, Szilvi elárulta, hogy kislányuk, Szofi születése óta nem nagyon tudnak együtt eljárni, de ezt egyáltalán nem bánják, hiszen bárkire nem is bíznák a csöppséget. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.