Fejen pisilte magát a fotózáson egy kisfiú - Vicces fotó!

Forrás: Abbie Rogers Photography / abbierogersphotography.com -
fotózás kisbaba csecsemő pisilés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családi képek sohasem mennek ki a divatból: mindig jó rájuk nézni, és egyetlen fotóra sem mondhatjuk, hogy rosszul sikerült, sőt! Minél kínosabb pillanatot kapott el a fotós, annál viccesebb utólag visszanézni. Így történt most is, amikor egy kisbaba lepisilte a saját fejét. Szép találat!

Az biztos, hogy ennek az indianai családnak a fotója mosolyt csal az arcodra! A szülők ugyanis egy csodás családi fényképpel akarták megörvendezteni magukat és környezetüket, ám ez - érthető okokból - a legkisebb családtagot, az újszülött kisfiút a legkevésbé sem érdekelte: fotózás közben könnyített magán.

Hiába, ha csurgatni kell, akkor csurgatni kell...

"Ilyen esetek többször is megtörténtek, de sohasem látszódott ennyire tisztán a képeken. Ráadásul inkább az a jellemző, hogy a pici a szülőket pisili le" - mesélte a fényképész, Abbie Rogers a BuzzFeed-nek.

A családi fotó Forrás: Abbie Rogers Photography / abbierogersphotography.com

A pár felrakta a képet a Facebookra, és közel 200-an osztották meg. Az édesapa értetletlenül állt a helyzet előtt, mert nem hitte, hogy a fotó ilyen nagy népszerűségnek örvend majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.