Holly Madison kisfiú Hugh Hefner terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holly Madison január végén jelentette be, hogy terhes, és most az is kiderült, hogy milyen nemű csöppség növekszik benne.

Hét év után hagyta ott Holly Madison a Playboy-villa fényűző épületét, miután elege lett Hugh Hefner lelki terrorjából. Azóta az élete viszonylag normális kerékvágásban zajlott. Férjével már van egy közös gyermekük, most pedig a másodikat várják.

Forrás: AFP

Madison akkor úgy nyilatkozott, hogy szerinte kisfia lesz, bár gyermeke Rainbow egy kislányért szurkol. Úgy tűnik, az egykori nyuszi anyai megérzései bejöttek, ugyanis kiderült, hogy valóban kisfiút hord a szíve alatt.

Nyílt levél a kiábrándító nőkhözhttp://www.life.hu/csalad/20160327-nyilt-level-a-kiabrandito-nokhoz-akik-nem-segitenek.htmlA 21. század embere ennyire érzéketlen lenne mások problémájára? Esetleg már egyáltalán nem tudunk megbízni a másikban? Vagy egyszerűen valamiféle női rivalizálás állhat a háttérben? Az alábbi nyílt levelet olvasónk "Kiábrándító nők" címmel küldte el nekünk, története pedig mindenki számára tanulságos lehet. Család--Kézmosással a gyerkőcök egészségéérthttp://www.life.hu/csalad/20160321-mi-mindent-fogdos-meg-a-kezevel-egy-gyerek-egy-nap-video.htmlNem is gondolnád, hogy egy nap leforgása alatt mi mindent kezükbe vesznek, megfogdosnak a gyerkőcök. Nap mint nap baktériumok milliói leselkednek rájuk, így hát a kézmosásra fokozottan oda kell figyelni. Család--Ewan McGregor büszke apukaként pózol gyönyörű lányávalhttp://www.life.hu/csalad/20160329-ewan-mcgregor-buszke-apukakent-pozol-gyonyoru-lanyaval-claraval.htmlA filmsztár gyermeke, Clara nagyon megnőtt, igazi nővé érett. Legutóbb egy filmbemutatóra kísérte el apukáját, és mindenkinek leesett az álla attól, mennyire elbűvölő Ewan nagylánya. Család--Csobot Adél húsvéti ajándéka egy újabb pocakfotó: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160328-csobot-adel-enekesno-husveti-ajandeka-egy-ujabb-pocakfoto-instagramon.htmlMíg Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Természetesen Aleska Diamond rajongói sem maradhattak üzenet nélkül, így a híresség küldött is egy méretes spárgát Instagram-követőinek. Kiszel Tünde pedig otthonába engedett betekintést.Család--Új taggal bővült Várkonyi Andreáék családja: a kommentelők kiakadtakhttp://www.life.hu/csalad/20160328-varkonyi-andreaek-csaladja-uj-taggal-bovult-de-a-kommentelok-kiakadtak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Azurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozott a Tényekből. Majd az is kiderült, hogy Andi lesz a visszatérő Napló házigazdája. Ám nem ez az egyetlen újdonság a műsorvezető életében. Család--Nem hisszük el! Ennél jobb apuka nem is lehetne David Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160327-david-beckham-babaruhat-varr-kislanyanak.htmlA büszke feleség, Victoria Beckham posztolta Instagramra David Beckhamről a képet, ami annyira cuki, hogy nem tudunk betelni vele. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.