Nádai Anikó a Farmon anyáskodott

farm kisfiú Nádai Anikó cuki RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője a reality színhelyére is magával vitte kisfiát és együtt élvezték a napsugaras időjárást.

Nádai Anikó, a Farm című valóságshow műsorvezetője a kis Patrikot is magával viheti a gyönyörű tanyára, így nem kell egymástól elszakadniuk, amikor a műsorvezető Budapesttől távol dolgozik. Anikó egy cuki fotót is megosztott kettejükről séta közben, amikor éppen jutott pár percük egymásra.

Forrás: Instagram/Nádai Anikó
Nyílt levél a kiábrándító nőkhözhttp://www.life.hu/csalad/20160327-nyilt-level-a-kiabrandito-nokhoz-akik-nem-segitenek.htmlA 21. század embere ennyire érzéketlen lenne mások problémájára? Esetleg már egyáltalán nem tudunk megbízni a másikban? Vagy egyszerűen valamiféle női rivalizálás állhat a háttérben? Az alábbi nyílt levelet olvasónk "Kiábrándító nők" címmel küldte el nekünk, története pedig mindenki számára tanulságos lehet. Család--Hugh Hefner egykori nyuszija babát vár!http://www.life.hu/csalad/20160329-hugh-hefner-egykori-nyuszija-holly-madison-babat-var.htmlHolly Madison január végén jelentette be, hogy terhes, és most az is kiderült, hogy milyen nemű csöppség növekszik benne. CsaládAFPDonald Trump ismét nagypapa letthttp://www.life.hu/csalad/20160329-donald-trump-lanya-ivanka-trump-megszulte-a-harmadik-gyermeket.htmlDonald Trump milliárdos üzletember családja újabb taggal bővült, miután lánya, Ivanka egy kisfiúnak adott életet vasárnap. CsaládÍgy szabadultak meg családjuktól a hollywoodi gyereksztárokhttp://www.life.hu/csalad/20160317-hiressegek-akik-nyagkorusitattak-magukat-es-fuggetlenedtek-szuleiktol.htmlEgy gyereksztár élete nem mindig játék és mese, főleg nem, ha a tehetséges ifjonc mögött egy nyerészkedő, nagyravágyó szülő áll. Az alábbi hírességek megelégelték az elnyomást és a kizsákmányolást, és törvényes módon függetlenítették magukat családjuktól. CsaládAFPNem hisszük el! Ennél jobb apuka nem is lehetne David Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160327-david-beckham-babaruhat-varr-kislanyanak.htmlA büszke feleség, Victoria Beckham posztolta Instagramra David Beckhamről a képet, ami annyira cuki, hogy nem tudunk betelni vele. CsaládAFPA loboncos hajú kisbaba az internet új sztárja - Fotók!http://www.life.hu/csalad/20160326-isabelle-kaplan-a-dushaju-baba-az-internet-uj-sztarja.htmlIsabelle Kaplan már most más, mint a vele egykorú babák: hatalmas, édes hajkoronájával kitűnik mind közül. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.