Bereczki Zoltán sokáig nem állt szóba az édesapjával

Forrás: TV2 -
békülés vita Bereczki Zoltán veszekedés édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész eddig nem mesélt arról, hogy két évig nem beszélt édesapjával, ám a mosolyszünet már a múlté.

Bereczki Zolit gyermekkorában édesapja keményen fogta, ám egészen felnőtt koráig sikerült szót érteniük egymással. Két éve azonban történt a kapcsolatukban egy törés, és sokáig nem beszéltek egymással – írja a Story.

Forrás: TV2

„Összeszólalkoztunk, már nem is emlékszem, hogy min, de annyira megbántottnak éreztem magam, hogy úgy gondoltam egy ideig nem fogom keresni. Ez az időszak végül két évig tartott" - mesélte Zoli, aki végül édesapja születésnapjára küldött egy sms-t és elindult a békülés.

A világ legsikeresebb asszonyai: Eszenyi Enikőhttp://www.life.hu/csalad/20160330-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-eszenyi-eniko-szineszno-rendezo.htmlKossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Vígszínház igazgatója - nem meglepő hát, hogy 2015 után idén is Eszenyi Enikő végzett az élen a legbefolyásosabb magyar nők listáján kultúra kategóriában. Család--Dobó Kata: "Furcsa látni, hogy Szofi az apjáért rajong"http://www.life.hu/csalad/20160331-dobo-kata-szineszno-figyel-arra-hogy-kislanya-ne-szenvedjen-imadott-apukaja-hianyatol.htmlMiután a színésznő szakított gyermeke édesapjával, odafigyel arra, hogy kislánya ne szenvedjen imádott apukája hiányától. Család--Bizarr baleset! Kínhalált halt egy héthónapos ikerterhes nőhttp://www.life.hu/csalad/20160330-kinhalalt-halt-egy-hethonapos-terhes-no-kinaban-korlatba-szorult-a-feje.htmlAz ikreket váró asszony megfulladt, miután beszorult a feje egy korlát rácsai közé.Család--Megható sorokkal köszöntötte kisfiát Szandi http://www.life.hu/csalad/20160330-szandi-enekesno-meghato-sorokkal-koszontotte-kisfiat-csabikat.htmlCsabika születésnapja alkalmából idézte fel az énekesnő azt a pillantott, amikor először nézett rá kisfia. Család--Adele kiakadt Jamie Oliver beszólásán - Így vágott vissza a sztárséfnek http://www.life.hu/csalad/20160329-adele-enekesno-igy-reagalt-jamie-oliver-sztarsef-szoptatasrol-tett-megjegyzesere.htmlA brit énekesnő a szakács szoptatásról alkotott véleményét sérelmezte minden anyuka nevében egy nemrég adott koncertjén. Család--Négyéves kislány az internet kedvenc hegymászójahttp://www.life.hu/csalad/20160329-negyeves-az-instagram-kedvenc-hegymaszoja.htmlA négyéves Hadlie Brechler több sziklát mászott meg, mint a legtöbbünk, ezért nem is csoda, hogy a sziklákon vigyorgó kislány fotói körbejárták a netet. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.