Dobó Kata: "Furcsa látni, hogy Szofi az apjáért rajong"

Dobó Kata színésznő hiány kislány szerelem rajongás édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a színésznő szakított gyermeke édesapjával, odafigyel arra, hogy kislánya ne szenvedjen imádott apukája hiányától.

Dobó Kata nem hisz abban, hogy az működőképes, ha egy édesapa kéthetente látja gyermekét. A színésznő arról is őszintén vallott a hot!-ban, hogy elfogadta, Szofi szerelmes az édesapjába.

Forrás: Facebook/Dobó Kata

„Szerintem minden nő számára furcsa látni, hogy a kislánya az apjáért rajong. Ugyanakkor meg anyaként mégiscsak nagyon jó látni ezt. Én is elfogadtam, és tisztában vagyok azzal, hogy míg apa a szerelem, én, az anyja vagyok számára a levegő” – mondta Kata.

A világ legsikeresebb asszonyai: Eszenyi Enikőhttp://www.life.hu/csalad/20160330-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-eszenyi-eniko-szineszno-rendezo.htmlKossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Vígszínház igazgatója - nem meglepő hát, hogy 2015 után idén is Eszenyi Enikő végzett az élen a legbefolyásosabb magyar nők listáján kultúra kategóriában. Család--Nádai Anikó: "Voltak mélypontjaim a szülést követően"http://www.life.hu/csalad/20160331-nadai-anikonak-a-farm-musorvezetojenek-voltak-melypontjai-a-szules-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető rajong kisfiaért, a már hét hónapos Patrikért, azt azonban elárulta: voltak mélypontjai a szülést követő első hetekben. Család--Bizarr baleset! Kínhalált halt egy héthónapos ikerterhes nőhttp://www.life.hu/csalad/20160330-kinhalalt-halt-egy-hethonapos-terhes-no-kinaban-korlatba-szorult-a-feje.htmlAz ikreket váró asszony megfulladt, miután beszorult a feje egy korlát rácsai közé.Család--A szülői kreativitás határtalan - Végre elnevezheted gyerekedet Mózsinak vagy éppen Veselkénekhttp://www.life.hu/csalad/20160329-a-2015-ben-bejegyzett-legfurcsabb-ferfi-es-noi-utonevek.htmlHa születendő babájuk keresztnevéről van szó, a 21. századi szülők egyre különlegesebb, egyedibb lehetőségeken törik a fejüket. Választásukra a többi között nagy sikerű brazil szappanoperák, de még a modern technika vívmányai is hatással vannak. Ezek után igazából nincs is min meglepődni: íme, néhány a 2015-ban bejegyzésre került utónevek közül. Család--42 év után bukkant fel a halottnak vélt édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160330-tobb-mint-negyven-eve-tunt-el-az-edesanya-elokerult-de-nem-akarja-megkeresni-a-gyermekeit.htmlA most 69 éves Lula Ann Gillespie-Miller még 1974-ben tűnt el Indiana államban. Mint kiderült, saját maga hagyta el évekkel ezelőtt a családját, és nem is szándékozik visszamenni hozzájuk. CsaládOrigoKatalin hercegné elárulta, milyen valójában II. Erzsébethttp://www.life.hu/csalad/20160329-katalin-hercegne-elarulta-milyen-valojaban-ii-erzsebet-kiralyno.htmlSokszor tűnik úgy, hogy a királynő előszeretettel szól bele a fiatalok életébe, most Vilmos herceg hitvese elárulta, milyen a kapcsolata őfelségével. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.