Nem hajlandó meglátogatni egyre betegebb édesanyját Jennifer Aniston

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
betegség anya-gyermek kapcsolat látogatás Nancy Dow betegeskedés egészségi állapot viszony Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja továbbra sem tudta félretenni régi sérelmeit, ezért felé sem néz az állítólag egyre rosszabb állapotban lévő Nancy Downak.

Jennifer Aniston édesanyjához fűződő kapcsolata távolról sem nevezhető annyira fényesnek, mint a színésznő hollywoodi karrierje.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

A Jóbarátok sztárjáról köztudott, hogy nem tartja anyukájával, Nancy Dow-val a kapcsolatot: viszonyuk sosem volt igazán felhőtlen, ám igazán akkor romlott meg, amikor az asszony 1999-ben kiadta könyvét, amelyben rengeteg magánjellegű információt osztott meg az akkor már világhírű lányáról. Jennifer az esküvőjére sem hívta meg.

Tandem szoptatás: egyszerre táplálja anyatejjel 3 és 1 éves lányait egy édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160331-chelsea-craig-texasi-edesanya-tandem-szoptatja-3-es-1-eves-lanyait.htmlA texasi Chelsea Craig saját bevallása szerint nem tervezte, hogy párhuzamosan fogja szoptatni két gyermekét, de nem bánja, hogy így alakult. CsaládOrigoDe édes! Így szólítja Erzsébet királynőt a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160323-gyorgy-herceg-igy-becezi-dednagymamajat-erzsebet-kiralynot.htmlKatalin hercegné elárulta, hogyan becézi dédijét 2 éves fia, György herceg. Család--Szeptembertől megszűnhet a házi feladat http://www.life.hu/csalad/20160323-retvari-bence-parlamenti-allamtitkar-szerint-megszunhet-a-hazi-feladat-szeptembertol.htmlRétvári Bence szerint azok a diákok, akik egész napos oktatásban részesülnek, mentesülhetnek az otthoni leckeírás alól. Család--Örökbe fogadna egy gyereket Végh Judit, a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20160324-vegh-judit-a-joban-rosszban-szinesznoje-orokbe-fogadna-egy-gyereket.htmlA Jóban Rosszban Steiner doktornőjét saját bevallása szerint már régóta foglalkoztatja az örökbefogadás gondolata. Család--Újabb titkokat árult el brit királyi családról Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160324-katalin-hercegne-szerint-erzsebet-kiralyno-alig-varta-charlotte-hercegno-szuleteset.htmlA hercegné szerint Erzsébet királynő örült talán a legjobban annak, hogy a sok fiú után végre egy kislány is érkezik a családba. Család--Dobrády Ákos: "Ha megszületik a közös gyerekünk, az lesz a legnagyobb boldogság"http://www.life.hu/csalad/20160324-dobrady-akos-enekes-es-iszak-eszter-musorvezeto-gyereket-tervez.htmlTúl a negyvenen már a magyar énekes is egyre jobban foglalkoztatja az apaság gondolata. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.