Ben Affleck bebizonyította, hogy nem csak hétvégi apuka

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
házasság válás szülő Ben Affleck Jennifer Garner édesapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A már elvált színész továbbra is igyekszik tevékenyen részt venni gyermekei életében.

Ben Affleck és Jennifer Garner tavaly nyáron jelentették be, hogy 10 év házasság után elválnak. Bár a hollywoodi sztárpár kapcsolata véget ért, a celebapuka továbbra is igyekszik jó apuka módjára mindent megadni a gyermekeinek - kiváltképp az együtt töltött idő örömét.

Ben Afflecket a minap 7 éves kislányával, Seraphinával együtt kapták lencsevégre Beverly Hills utcáin sétálva, amint épp moziba tartottak együtt. Igazi apa-lánya program!

Szexi sztárapukák és gyönyörű lányaik

Az alma nem esik messze a fájától - így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan gyönyörű (vagy legalábbis karakteres) leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat - a Life.hu apa-lánya válogatásáért kattints ide!

Szeptembertől megszűnhet a házi feladat http://www.life.hu/csalad/20160323-retvari-bence-parlamenti-allamtitkar-szerint-megszunhet-a-hazi-feladat-szeptembertol.htmlRétvári Bence szerint azok a diákok, akik egész napos oktatásban részesülnek, mentesülhetnek az otthoni leckeírás alól. Család--El sem hinnéd, mire neveli Károly herceg unokáját, a kis Györgyöthttp://www.life.hu/csalad/20160401-karoly-herceg-kerteszkedni-tanitja-unokajat-gyorgy-herceget.htmlA brit trón örököse igyekszik továbbadni szenvedélyét a 2 éves György hercegnek is. Család--Gyönyörű nővé cseperedett a futballsztár Romário lánya, Daniellehttp://www.life.hu/csalad/20160331-danielle-favatto-romario-futballsztar-lanya-gyonyoru-nove-cseperedett.htmlFőhet a feje a Barcelona egykori játékosának 18 éves lánya miatt: Danielle Favatto elképesztően szexis nő lett az évek alatt. CsaládOrigoÉdesanyja nyomdokaiba lép Victoria Beckham kislánya?http://www.life.hu/csalad/20160324-victoria-beckham-kislanya-harper-seven-beckham-edesanyja-nyomdokaiba-lephet.htmlVictoria és David Beckham egyetlen szem lánya állítólag édesanyja egykori együttese, a Spice Girls minden táncmozdulatát ismeri, híres anyukája pedig nagyon büszke minderre. Család--Örökbe fogadna egy gyereket Végh Judit, a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20160324-vegh-judit-a-joban-rosszban-szinesznoje-orokbe-fogadna-egy-gyereket.htmlA Jóban Rosszban Steiner doktornőjét saját bevallása szerint már régóta foglalkoztatja az örökbefogadás gondolata. Család--Újabb titkokat árult el brit királyi családról Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160324-katalin-hercegne-szerint-erzsebet-kiralyno-alig-varta-charlotte-hercegno-szuleteset.htmlA hercegné szerint Erzsébet királynő örült talán a legjobban annak, hogy a sok fiú után végre egy kislány is érkezik a családba. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.