trónörökös kisfiú herceg Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hurrá! Hosszas várakozás után újabb fotók jelentek meg a svéd trónörökösről, ami azért is nagy szó, mert eddig csak egyetlen fotón gyönyörködhettünk benne.

Mint arról a Life.hu is beszámolt, Viktória svéd királyi hercegnő március 2-án este életet adott második gyermekének, aki kisfiú lett. A svéd trónörökös, Oscar Carl Olof, és a Skåne hercege megszólítás illeti majd.

Forrás: Swedish Royal Court

A svéd királyi család a palota hivatalos közösségi oldalára töltötte fel a csupán 5 napos kis herceg első hivatalos fényképét, nemrég pedig egy hivatalos eseményen is megjelent a királyi família.

Ha kíváncsi vagy a fotókra, megnézheted őket itt!

Ezek a fiú- és lánynevek voltak 2015 kedvenceihttp://www.life.hu/csalad/20160405-ezek-a-fiu-es-lanynevek-a-legnepszerubbek.htmlAz elmúlt hat évhez híven továbbra is az Anna a második leggyakoribb keresztnév, de dobogós lett a Hanna és a Jázmin is. A kisfiúknál pedig továbbra a Máté és a Levente a kedvenc. CsaládThinkstockDavid Beckham a tenyerén hordozza lányát http://www.life.hu/csalad/20160325-david-beckham-es-lanya-fotojatol-te-is-elolvadsz.htmlDavid Beckham gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta. CsaládAFPNégyéves kislány az internet kedvenc hegymászójahttp://www.life.hu/csalad/20160329-negyeves-az-instagram-kedvenc-hegymaszoja.htmlA négyéves Hadlie Brechler több sziklát mászott meg, mint a legtöbbünk, ezért nem is csoda, hogy a sziklákon vigyorgó kislány fotói körbejárták a netet. CsaládOrigoÍgy mókázott Jennifer Garner a lányával együtthttp://www.life.hu/csalad/20160313-igy-mokazott-jennifer-garner-a-lanyaval.htmlJennifer Garner legtöbbször az edzőteremben izzad, ám a finom nyalánkságoknak még ő sem tud ellenállni. Főleg, ha bűntársa is akad, mégpedig a kislánya személyében. Család--Anne Hathaway pocakja egyre gömbölyödik http://www.life.hu/csalad/20160313-szepen-kerekedik-anne-hathaway-pocakja.htmlMi is beszámoltunk róla, hogy Anne Hathaway várandós, ezért mostanság semmi másra nem koncentrál, csak az ő és a kicsi egészségére. Nemrég például Los Angeles-ben sétálgatott férjével, és a képeken jól látszik, hogy egyre kerekebb a pocakja. Család--Megdöbbentő! Cindy Crawford tiszta anyjahttp://www.life.hu/csalad/20160310-megdobbento-a-hasonlosag-cindy-crawford-es-az-anyja-kozott.htmlA gyönyörű szupermodell nem sűrűn mutatja meg édesanyját a nyilvánosságnak, de most az egyszer egy különleges alkalom miatt kivételt tett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.