Botrány! Brad Pittnek van két eltitkolt gyereke?

Brad Pitt Angelina Jolie botrány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt házassága folyamatosan veszélyben van, ahogy Angie egészsége is, a bajt pedig csak tetőzi, hogy állítólag Brad Pittnek van két eltitkolt gyereke. Az biztos, hogy ezúttal Angelina nagyon durván kiakadt.

Angelina Jolie és Brad Pitt házasságát már így is botrányok övezik, sokan már a válásuk időpontját találgatják, így különösen rosszkor jött nekik Melissa Etheridge őszinte vallomása.

Melissa Etheridge vallomása óriási port kavart Brangelináék életében Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

A híres dalszerző ugyanis nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy még a 90-es években barátnőjével elhatározták, hogy gyerekeket akarnak, így a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttek,

ekkor jött a képbe Brad Pitt.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Mivel közeli kapcsolatban álltak Braddel, ezért felkérték spermadonornak. Melissa azonban azt is kiemelte, hogy

végül nem a színészre esett a választásuk.

Ám valószínű, hogy Angie lemaradt az utolsó mondatról, mivel egy közeli ismerősük szerint féltékenységi- és dührohamot kapott. Állítólag a fejébe vette, hogy csináltassanak egy apasági tesztet, mert biztos abban, hogy Melissa gyerekei Bradtől vannak.

Csont és bőr: 35 kilóra fogyott Angelina Jolie

Egy egész világ figyeli lélegzet-visszafojtva, hogyan lesz egyre soványabb Angelina Jolie, aki a hírek szerint életveszélyes állapotban van. A teljes cikkünket elolvashatod itt!
Szomorú hír: Beyoncé és Jay-Z nem tervez újabb gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160407-beyonce-es-jay-z-nem-vallal-meg-egy-gyereket.htmlA házaspár úgy tűnik feladta a második gyereket dédelgető álmukat, állítólag azért, mert Beyoncé szervezete még nem áll készen egy újabb terhességre. Család--Újabb fotók jelentek meg Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160406-ujabb-fotok-jelentek-meg-svedorszag-kis-hercegerol.html Hurrá! Hosszas várakozás után újabb fotók jelentek meg a svéd trónörökösről, ami azért is nagy szó, mert eddig csak egyetlen fotón gyönyörködhettünk benne. Család--Az anya, aki 4 fiút, és 5 műanyag kislányt nevelhttp://www.life.hu/csalad/20160401-az-anyuka-4-fiut-es-5-muanyag-kislanyt-nevel.htmlAz asszonynak négy fia van, ám nem tudta megemészteni, hogy nem született lánya, ezért 3000 dollárért vett magának ötöt. Úgy tekint rájuk, mintha igaziak lennének, öltözteti, eteti, és nevelgeti őket. Család--Négyéves kislány az internet kedvenc hegymászójahttp://www.life.hu/csalad/20160329-negyeves-az-instagram-kedvenc-hegymaszoja.htmlA négyéves Hadlie Brechler több sziklát mászott meg, mint a legtöbbünk, ezért nem is csoda, hogy a sziklákon vigyorgó kislány fotói körbejárták a netet. CsaládOrigoTündéri! Sarka Kata gyermekei elárulták, mit kérnek húsvétrahttp://www.life.hu/csalad/20160325-sarka-kata-gyermekei-elmondtak-mit-kernek-husvetra.htmlA gyönyörű műsorvezető gyermekei, Dávidka és Noncsi egy édes levélben adták le a rendelést a húsvéti nyuszinak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.