Döntött a bíróság: Szorcsik H. Viki nevelheti a gyerekeit

Forrás: TV2 -
gyerekelhelyezés Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas pereskedés után döntött a bíróság: Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban egykori Bencsik Beája nevelheti gyerekeit Andriskát és Zarát. 

"Az apukájuk eddig is akkor láthatta a gyerekeket, amikor csak akarta. Sohasem volt szándékom elszakítani őket az édesapjuktól, mindig igyekeztem szép szóval elrendezni a vitánkat. Mindkettőnknek, sőt a gyerekeknek is jobb így, mint két állandóan marakodó szülő között őrlődnének" - mondta Viki, aki nem csupán a gyerekei neveléséért, hanem anyagi gondjaival is meg kellett küzdenie. "El kell tartanom a gyerekeimet. Bevallom, volt időszak a szakításom után, amikor arra is kölcsön kellett kérnem, hogy a kinőtt ruháik helyett újat tudjak venni nekik, és kifizessem a rezsiszámlákat. Segítettek a barátaim, a családom, de nagyon el voltam keseredve, viszont ennek is vége, mert végre van normális munkám" – árulta el a Vasárnapi Blikknek Viki, aki egy szépségszalonban dolgozik.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.