Szívszorító videó! Egy házaspár utolsó napjai a kisbabájukkal

Forrás: James Day Photography -
betegség fotósorozat kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Day valószínűleg élete legszomorúbb fotósorozatát készíthette el pár héttel ezelőtt. Egy haldokló csöppség utolsó napjait kellett megörökítenie a szülők kérésére.

Nancy és Charlie McLean kisfia gyógyíthatatlan betegséggel jött a világra: Edison súlyos anyagcsere-betegségben szenvedett, mellyel a szervezete nem tudott megbirkózni. Ekkor a pár felkérte a fotóst, hogy készítsen pár utolsó képet a kisbabájukról, amíg még lehet - írja a Daily Mail.

Forrás: James Day Photography

A házaspár mindössze hét napot tölthetett a gyermekével, aki az egészből csak annyit érzékelt, hogy mérhetetlen szeretet veszi körül. A kórház dolgozói minden megtettek, hogy megmentsék a kisfiút, de amikor megtudták, hogy ez lehetelten, a lehető legtöbb módon támogatták a szülőket a búcsúzásban. McLeanéket a történtek után pénzzel is támogatni szeretnék a szülészeti csapatot, és azokat a hasonló helyzetben lévő családokat, akik szintén ilyen gondokkal küzdenek.

Usually I'm asked to help document people's happiest days. But some of the most important days aren't always the...

Közzétette: James Day Photography2016. március 31.

Döntött a bíróság: Szorcsik H. Viki nevelheti a gyerekeithttp://www.life.hu/csalad/20160409-dontott-a-birosag-szorcsik-h-viki-nevelheti-a-gyerekeit.htmlHosszas pereskedés után döntött a bíróság: Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban egykori Bencsik Beája nevelheti gyerekeit Andriskát és Zarát. Család--25 év után válik Fehér Anna http://www.life.hu/csalad/20160408-feher-anna-es-ferje-valnak.htmlLapinformációk szerint másfél éve külön él Fehér Anna és férje. Úgy tudni, a színésznő és orvos férje több mint 25 éves kapcsolatuk megmentéséhez szakember segítségét is kérték. Család--Csobot Adél pocija napról napra gömbölyűbbhttp://www.life.hu/csalad/20160312-csobot-adel-varandos-pocija-naprol-napra-nagyobb.htmlMintha csak ma lett volna, hogy megtudtuk, a törékeny énekesnő, Csobot Adél babát vár. A gyönyörű kismama a várandóssága mindennapjaiba a rajongóit is beavatja, akik minden bizonnyal alig várják már, hogy megszülessen a pici. CsaládOrigoDobrády Ákos és Iszak Eszti: "Tervezzük a családalapítást"http://www.life.hu/csalad/20160312-dobrady-akos-es-iszak-eszti-babat-szeretnenek.htmlDobrády Ákos úgy érzi, elérkezett az idő, hogy kedvesével, Esztivel családot alapítsanak.CsaládOrigoMegvan a legcukibb fotó Nádai Anikóról és kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160221-megvan-a-legcukibb-foto-nadai-anikorol-es-kisfiarol.htmlA Farm női műsorvezetője szívesen mutatja meg kisfiát a rajongóinak, és milyen jól teszi. A kis Patrik mindenhol álomszép, de nekünk ez az egyik kedvencünk. Család--Mindenórásan is gyakorol a rúdtáncosnő - A netezők kiakadtakhttp://www.life.hu/csalad/20160319-terhesen-is-gyakorol-a-rudtancosno-cleo-hurricane.htmlCleo Hurricane néven vált ismertté, és azzal robbantotta fel a netet, hogy hónapos terhesen sem hagyott fel a rúdtánccal a 36 éves nő. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.