Caramel megmutatta trendi családját

Caramel Szilágyi Szilvia család trendi csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes felesége és kislányuk, Szofi cukin összeöltöztek - Caramel igazán büszke lehet a csinos csajokra.

Caramel felesége, Szilvi nemrég átvehette a közösségi médiasztárnak járó Glamour-díjat. A szépség népszerűsége azóta egyre nő, és ha ilyen édes fotókkal lepi meg férje a rajongóit, biztos, hogy sokan lesznek még kíváncsibbak rá. Szilvi a divat szerelmese, gyermekcipőket tervez és úgy tűnik azt is pontosan tudja, hogyan kell kislányával összeöltöznie.

Forrás: Facebook/Caramel
Tündéri fotó Mádai Vivienről és kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160411-madai-vivienrol-musorvezetorol-es-kisfiarol-gyonyoru-foto-keszult.htmlA gyönyörű műsorvezető születésnapja alkalmából egy cuki fotót posztolt, amelyen kisfiával összebújva olyan szépek, mint két angyal. Család--Bréking! Liptai Claudia: "A hír igaz, kisbabát várok"http://www.life.hu/csalad/20160410-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-kisbabat-var.htmlMajka nem kertelt, élő egyenes adásban kérdezett rá Liptai Claudiánál, hogy igaz-e a hír, hogy kisbabát vár. CsaládOrigoEttől elolvadsz! Berki Natasa Zselyke rúzzsal rajzolt szívecskét apukája arcárahttp://www.life.hu/csalad/20160408-berki-nati-ruzzsal-rajzolt-szivecsket-edesapja-berki-krisztian-arcara.htmlBerki Krisztián kislánya a legcsajosabb eszközt használva rajzolt édesapjára, és cukin jelezte mennyire szereti őt. Család--Berki Krisztián kislánya imádja a száguldásthttp://www.life.hu/csalad/20160404-berki-krisztian-a-tv2-sztarjanak-kislanya-imadta-a-szaguldast-a-visegradi-bobon.htmlA kis Nati szüleivel bobozott a hétvégén és nagyon élvezte, amikor édesapjával adrenalintól túltengve suhantak. Család--Galambos Lajos: "Biztos, hogy elköltözünk Magyarországról"http://www.life.hu/csalad/20160331-galambos-lajos-mulatos-zenesz-valoszinuleg-nemetorszagba-koltozik-csaladjaval.htmlA mulatós zenész gyermekei kérték, hogy a család költözzön külföldre. Lajcsi pedig azt is elárulta, melyik országban kezdenek új életet. Család--Ördög Nóra férje csendben tűr hetek ótahttp://www.life.hu/csalad/20160404-ordog-nora-a-tv2-kismenok-musorvezetojenek-ferje-nanasi-pal-fotos-csendben-tur-hetek-ota.htmlHamarosan indul a Kismenők, a forgatások már javában zajlanak. Ördög Nóri elárulta, ez a műsor igazi kihívás elé állította, hiszen rengeteg a feladata, a családja pedig alig látja őt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.