Válásuk után újra együtt Ben Affleck és Jennifer Garner

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
házasság költöztetés válás Ben Affleck Jennifer Garner Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal különköltözésük után ismét együtt látták Hollywoodi egykori álompárját.

Válás ide vagy oda, Ben Affleck és Jennifer Garner a legjobb példa arra, hogyan kell a lehető legjobb módon megőrizni a családi békét. Az egykori sztárpárt a napokban Los Angelesben látták viszont gyerekeikkel együtt, amint valamilyen közös programra igyekeztek.

A hírek szerint azonban hiába költöztek külön, Londonban hamarosan közös házat fognak bérelni: Ben ugyanis itt fogja forgatni legújabb filmjét, amelyre vele tart majd három gyermeke és exfelesége is, hogy még több időt tölthessenek együtt.

Charlie Sheen nem akar tovább nevetségesen magas gyerektartást fizetnihttp://www.life.hu/csalad/20160305-charlie-sheen-csokkentene-a-gyerektartas-osszeget-ugyanis-anyagi-gondokkal-kuzd.htmlA színész komoly anyagi gondokkal küzd! Rengeteg a tartozása, viszont bevételei jelentősen megcsappantak, így a gyerekitől venné el a pénzt. Család--Terrorban tartotta volt feleségét és gyerekeit Charlie Sheenhttp://www.life.hu/csalad/20160122-charlie-sheen-szinesz-exfelesege-denise-richards-szerint-terrorban-tartotta-ot-es-a-gyerekeket.htmlDenise Richards szerint nem csupán gyerekeinek megélhetésére tett magasról az 50 éves színész, hanem még folyamatos lelki terrorban tartotta őket. Charlie Sheen szerint azonban exe csak még több pénzt akar kisajtolni belőle. Család--Anyám nyakán, avagy az all inclusive mamahotelhttp://www.life.hu/csalad/20160411-egyre-tobb-fiiatal-felnott-el-a-szuleivel-a-mamahotel-intezmenye.htmlAdott egy jóvágású, jól kereső férfi, aki bár már jócskán elmúlt harminc, a mamahotel oltalmazó falait egyáltalán nem áll szándékában egy önálló, kevésbé kényelmes életre cserélni. A sztori jó néhány hollywoodi szuperprodukcióból ismerős lehet, és mint oly sok más film esetén, az alkotók ezeknél a történeteknél is a valóságból inspirálódtak. Van miből: az Európai Unió országaiban a 18 és 34 év közötti fiatal felnőttek mintegy fele él együtt a szüleivel. Család--Harmadik gyermekét várja Megan Foxhttp://www.life.hu/csalad/20160412-megan-fox-szineszno-harmadik-gyermeket-varja-ismet-terhes.htmlAz elvileg válófélben lévő színésznő büszkén mutogatta egyre kerekebb pocakját egy Las Vegas-i eseményen. Család--Hosszú Katinka megmutatta gyönyörű édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20160412-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-gyonyoru-edesanyjat.htmlAz úszónő és anyukája az immáron hagyományos, „Köszi, Anyu!" világméretű kampány magyar nagykövetei a 2016-os Riói Olimpiai Játékok során. Család--Csobot Adél apás szülést szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20160412-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-parja-apas-szulest-szeretne.htmlA leendő anyuka arról mesélt, apás szülést terveznek, mert párja Istenes Bence szeretne mellette lenni, és neki is szüksége van a támogatására. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.