Jaksity Kata szívszorító sorokkal emlékezett meg halva született gyermekéről

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Facebook halva születés megemlékezés Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
19 év telt el a szörnyű tragédia óta, de nem enyhült a műsorvezető fájdalma. Az évforduló környékén pedig a szokásosnál is többször jut eszébe a kislánya.

Néhány nappal ezelőtt, 19 éve történt meg Jaksity Kata életének egyik legszörnyűbb tragédiája, kislánya halva született. A műsorvezető minden évben közösségi oldalán emlékezik meg a gyermekéről.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Sokszor elképzeltem már, hogy milyen lenne, mennyire hasonlítana rám, hogy mi mindent beszélnénk meg egymással, mi csajok egymás között, hogy vajon hogy zsongnának a srácok körülötte és kit választana, hogy hogyan vigasztalnám, ha bántanák és mennyire büszke lennék rá és, hogy vajon ő is büszke lenne-e rám. De csak egy képem van róla.

Ott feküdt a szülőágyon mozdulatlanul. Gyönyörű sötét, sűrű hajacskája volt, hófehér bőre, formás kis teste...pont úgy nézett ki, mint amilyennek megálmodtam. De az álmomban ÉLT! A valóságban pedig nem”

- írta le szívszorító történetét Jaksity Kata, aki még azt is megosztotta, hogy az orvosok telenyomták nyugtatóval, így csak annyi ereje volt, hogy felüljön, és megnézze, mert tudta, hogy soha többé nem láthatja majd. "Ez az egy képem van róla, erősen él bennem...nem akarom, hogy elhalványuljon. Mert csak ez maradt nekem belőle, ahogy ott fekszik és pont úgy néz ki, mint amilyennek az angyalokat képzeljük." - írta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.