Napi örömhír! Kiss Ádám apa lesz

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fotó család apaság humorista Kiss Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik legnépszerűbb humoristája büszkén újságolta el a közösségi oldalán, hogy hamarosan egy kis csöppséggel bővül a családjuk. 

Kiss Ádám tavaly augusztusban a sajtó teljes kizárásával vette el szerelmét egy igazi vidéki lagzi keretében, ahol a Punnany Massif zenekar tagjai is vendégek voltak. A jelek szerint a gyermekáldás sem váratott sokáig magára, hiszen pár órával ezelőtt a sztár a követőivel osztotta meg először az örömhírt: felesége kisbabát vár.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Kedves Követőim! Engedjétek meg, hogy Nektek és itt jelentsem be először életem eddigi legjobb hírét: APA leszek! A kisslányom már úton van.

A feleségem szállítja le a megadott időre és bár még személyesen nem találkoztunk, de már most imádom!" - írta a fotó mellé Ádám. Mi is szívből gratulálunk a kis családnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.