Pásztor Anna még koncertezni is magával viszi kislányát

rock kislány koncert anya énekesnő Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elárulta, amióta legkisebb gyermeke megszületett, le sem lehet választani róla.

Akár egy anyatigris, úgy őrzi gyermekét Pásztor Anna - még koncertezni is viszi magával a csöppséget.„A kislányommal el sem eresztjük egymást amióta világra jött, még koncertezni is viszem, két rock koncerten van túl 11 hetesen" – nevetett Anna. Bővebben a videóból:

Damu Roland és Edina kislánya már önállóan eszikhttp://www.life.hu/csalad/20160413-damu-rolan-es-damu-edina-maja-nevu-kislanya-koraszulott-de-mar-onalloan-eszik-levettek-a.htmlA színész gyermeke a vártnál egy hónappal korábban jött a világra, de egyre önállóbb a csöppség. Család--Anyám nyakán, avagy az all inclusive mamahotelhttp://www.life.hu/csalad/20160411-egyre-tobb-fiiatal-felnott-el-a-szuleivel-a-mamahotel-intezmenye.htmlAdott egy jóvágású, jól kereső férfi, aki bár már jócskán elmúlt harminc, a mamahotel oltalmazó falait egyáltalán nem áll szándékában egy önálló, kevésbé kényelmes életre cserélni. A sztori jó néhány hollywoodi szuperprodukcióból ismerős lehet, és mint oly sok más film esetén, az alkotók ezeknél a történeteknél is a valóságból inspirálódtak. Van miből: az Európai Unió országaiban a 18 és 34 év közötti fiatal felnőttek mintegy fele él együtt a szüleivel. Család--Csobot Adél: "Nemsokára valaki engem anyának fog hívni"http://www.life.hu/csalad/20160413-csobot-adel-alig-varja-hogy-megszulessen-a-kisfia-edes-foto-a-kismamarol.htmlA csinos énekesnő már alig várja, hogy kezében tarthassa a kisfiát. Adél apás szülést szeretne, mert elmondása szerint szüksége van párja támogatására a nagy napon. Család--Napi örömhír! Kiss Ádám apa lesz http://www.life.hu/csalad/20160413-kiss-adam-a-hazassag-utan-nemsokara-apa-szerepben-buszken-posztolt-a-humorista.htmlAz ország egyik legnépszerűbb humoristája büszkén újságolta el a közösségi oldalán, hogy hamarosan egy kis csöppséggel bővül a családjuk. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHarmadik gyermekét várja Megan Foxhttp://www.life.hu/csalad/20160412-megan-fox-szineszno-harmadik-gyermeket-varja-ismet-terhes.htmlAz elvileg válófélben lévő színésznő büszkén mutogatta egyre kerekebb pocakját egy Las Vegas-i eseményen. Család--Megható videó készült az apa-lánya kapcsolat szépségeiről http://www.life.hu/csalad/20160412-apa-lany-kapcsolat-meghato-video-ezen-a-felvetelen-konnyezik-most-az-internet.htmlEgy édesapa mindent megtesz az ő kis hercegnőjéért. Erről készített videót egy internetes grafikus csapat, mely láttán te is előkapod a papírzsepit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.