Kucsera Gábor: "Most én vagyok az anyuka-apuka"

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor (www.kucseragabor.gportal.hu) -
dopping Kucsera Gábor család anya apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló kényszerpihenőjét tölti, de egyáltalán nem hiányzik neki, hogy többet mozogjon. Örül, hogy így nem csak hétvégi apukaként van jelen kisfia életében.

Az egykori kajakozót lassan egy éve tiltották el a versenysporttól doppingvétség miatt. Nem hagyta el magát, de nem hiányzik neki, hogy többet sportoljon, hiszen így nagyon sok ideje van a kisfiára, Bencére, ami öröm az ürömben.

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor (www.kucseragabor.gportal.hu)

“Felcserélődtek a dolgok: most Szabina jár edzésre, és én vagyok az anyuka-apuka” - mondta a sportoló, akinek felesége, Tápai Szabina igazolt kézilabdázó. Gábornak nagyon tetszik ez a szerep, hiszen korábban attól félt, kisfia csak hétvégente fogja látni - írja a hot!.

“Mindig attól féltem, hogy hétvégi apuka leszek.

Én is szombaton délutánonként jártam haza, vasárnap otthon voltam, hétfőn pedig mentem vissza az edzőtáborba. Azt mondhatom, hogy minden rosszban van valami jó, így most teljes értékű apuka lettem” - mondta Gábor a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.