Miklósa Erikáék mindent megtettek lányuk egészségéért

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
örökbefogadás kislány gyermek egészség Miklósa Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Virtuózok zsűritagja élete természetesen a gyermeke körül forog, mióta örökbe fogadták kislányukat. Eleinte sokat aggódtak Bíborka egészségéért, mert a kislány oxigénhiányos állapotban született.

Miklósa Erika nagyon élvezi a zsűrizést, de minden, a színpadra lépő gyerekről kislánya jut eszébe. Nagyon nehéz volt megszoknia, hogy a forgatás miatt naponta több órára is elszakadnak egymástól, ezért gyakran sírva fakadt az énekesnő.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Minden színpadra lépő gyerekről a kislányom jutott eszembe, ezért gyakran elsírtam magam” - mesélte Miklósa Erika, aki hozzátette, sikerült találniuk egy olyan megoldást, ami mindenkinek jó. Az ebédszüneteket együtt töltik hármasban, ezért Bíborka apukájával mindennap elautózik a stúdióhoz. Eleinte nagyon aggódtak Bíborka egészséges fejlődéséért, mivel oxigénhiányos állapotban született, ami maradandó károsodást is okozhatott volna, így természetesen mindent megtettek gyermekük egészségéért - írja a Hot!.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A neurológiai vizsgálatok szerencsére nagyon jó eredménnyel zárultak, ennek ellenére kapott korai fejlesztést” - mesélte Erika, aki hozzátette, hogy csak a biztonság kedvéért jártak terápiára. Most már csak azért kell izgulniuk, hogy mikor bővülhet a család. „Sajnos az örökbefogadás esetén nem lehet tudni, hogy pontosan mikor sikerül mindez. Lehet, hogy a következő hívásom az alapítványtól érkezik, hogy megnézhetnénk a »testvérkét«” - mondta Erika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.