Csobot Adél terhesség kisbaba szülés őssejt Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes mindenben az ösztöneikre hallgatnak, ám amikor kisbabájuk jövőjéről és egészségéről van szó, nagyon is tudatosan döntenek: abban például mindketten biztosak voltak, hogy megőrzik a gyermekük születéskor legyűjthető őssejtjeit.

„Azt nem tudtuk, hogy például hol tárolják majd a sejteket, mennyi idő lesz a levétel, mit kell vinnünk magunkkal a szülőszobára, de a Czeizel Intézetben az összes kérdésünkre részletes választ kaptunk. Hosszan magyarázták el nekünk, hogy a mintavétel nem jár fájdalommal, és a köldökzsinórvérből illetve a köldökzsinór-szövetből nyert sejtek később hasznosak lehetnek különféle betegségek kezelésében" – számolt be a hallottakról Istenes Bence. „Számunkra most tisztázódott le minden őssejttel kapcsolatos kérdés. A fiunknak a legjobbat szeretnék, és tudjuk, hogy az egészségéért is felelősek vagyunk" – tette hozzá a leendő apuka.

Forrás: redlemon

A személyes konzultáció során Bence és Adél kézhez kapta a mintavételi készletet is – ez az a doboz, amelyet mindenképpen magukkal kell vinniük, ha beindul a szülés. „Magamat ismerve, én már most elmentettem azt az éjjel-nappal hívható telefonszámot, amit majd tárcsáznom kell, ha születik a babánk. Ki tudja, lehet, hogy izgalmamban észre sem venném, hogy egyébként jól láthatóan rajta van a szám a dobozon" - viccelődött a műsorvezető.

Együtt a sírig - Hollywood leghosszabb házasságaihttp://www.life.hu/csalad/20160414-a-leghosszabb-sztarhazassagok-hollywoodban.htmlA folyamatos rivaldafény és a rájuk zúduló rosszindulató pletykák miatt a hollywoodi álompárok élete nem mindig játék és mese. A kapcsolatok gyakran tiszavirág életűek, és a legtöbbször a problémák megoldása helyett a hírességek inkább egy új szerelemmel vígasztalódnak. Szerencsére azonban mindig vannak üdítő kivételek, akik fogadalmukhoz hűen kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Család--Felrobbantotta az internetet az anyuka, aki őszintén beszélt a szoptatás nehézségeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160415-elaina-bellis-edesanya-felrobbantotta-az-internet-szoptatos-fenykepevel-es-oszintesegevel.htmlElaina Bellis fényképét két nap alatt több ezren kedvelték, és számtalan pozitív megerősítést kapott. CsaládOrigo4 dolgozó anya szoptatás közben - Elképesztő fotósorozathttp://www.life.hu/csalad/20160415-tara-ruby-fotografus-4-dolgozo-anyat-orokitett-meg-szoptatas-kozben.htmlEgy ápolónő, egy tanár, egy pilóta és egy showgirl - mi a közös bennük? Mindannyian édesanyák, akik a lehető legtermészetesebb úton táplálják gyermekeiket. CsaládOrigoEva Mendes babát vár?http://www.life.hu/csalad/20160415-eva-mendes-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ryan-gosling-szinesszel.htmlÚton az újabb hollywoodi sztárbébi - legalábbis néhány gyanús fénykép készülte után ezt állítják a külföldi sajtóorgánumok. Család--Kucsera Gábor: "Most én vagyok az anyuka-apuka"http://www.life.hu/csalad/20160414-kucsera-gabor-felt-hogy-hetvegi-apuka-lesz-de-most-o-az-anya-es-az-apa-is.htmlA sportoló kényszerpihenőjét tölti, de egyáltalán nem hiányzik neki, hogy többet mozogjon. Örül, hogy így nem csak hétvégi apukaként van jelen kisfia életében. Család--Pásztor Anna még koncertezni is magával viszi kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160413-pasztor-anna-enekesno-meg-koncertezni-is-viszi-magaval-kislanyat.htmlAz énekesnő elárulta, amióta legkisebb gyermeke megszületett, le sem lehet választani róla. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.