Elképesztő! Rendszeresen borotválja a 6 éves kislánya lábát az anyuka

Forrás: Thinkstock -
szőrtelenítés borotva kislány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai nő blogján mesélte el, hogy ő bizony borotválja a 6 éves kislánya lábát. A vallomás után rengeteg felháborodott komment érkezett.

Már rengetegszer írtunk olyan anyákról, akik mindenre képesek, hogy az ő gyerekük legyen a következő szépségkirálynő.

Ám Lynn Adams esetében egyáltalán nem erről van szó.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A férjével ugyanis mindketten olyan rendellenességtől szenvednek, ami fokozott szőrnövekedést okoz,

ezt pedig a lányuk, Margot is örökölte.

„Margot szeret csinosan öltözködni, ráadásul van is érzéke hozzá, ami nekem sosem volt. Egyik nap rózsaszín biciklis nadrágot, ezüst tütüszoknyát és virágos szoknyát húzott, és éppen a tükörben csodálta magát, amikor lenézett a lábára. A szőrszálak beborították a vádliját és közölte, hogy szerinte túl szőrös. Láttam rajta a szomorúságot” – írta Lynn.

Ekkor az anyuka úgy döntött, hogy leborotválja kislánya lábát, amit azóta is megtesz, ha a lány kéri.
Lynnt rengeteg támadás érte, miszerint Margot így nehezebben fogja elfogadni önmagát, de őt ez egyáltalán nem érdekli. Szerinte a kislánya boldogsága a legfontosabb.

Hatalmasat nőtt, és übercuki Shakira kisebbik fia: Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160411-tunderi-fotot-posztolt-shakira-a-kisfiarol.htmlJó ideje nem láttuk már a sztárpár gyermekeit, így nagyon meglepődtünk, milyen nagyot nőtt Sasha. Család--Ezek a fiú- és lánynevek voltak 2015 kedvenceihttp://www.life.hu/csalad/20160405-ezek-a-fiu-es-lanynevek-a-legnepszerubbek.htmlAz elmúlt hat évhez híven továbbra is az Anna a második leggyakoribb keresztnév, de dobogós lett a Hanna és a Jázmin is. A kisfiúknál pedig továbbra a Máté és a Levente a kedvenc. CsaládThinkstockMadonna fia nyilvánosan megalázta az anyjáthttp://www.life.hu/csalad/20160404-madonna-fia-az-instagramon-alazta-meg-az-anyjat.htmlMíg Madonna a fiáért harcol a bíróságon, addig úgy tűnik, hogy 15 éves fia megtesz mindent azért, nehogy az anyjával kelljen élnie, ráadásul ott szól be neki, ahol csak tud - legutóbb péládul az Instagramon. Család--Mint két tojás: Jackie Kennedy unokája kiköpött olyan, mint a nagyanyjahttp://www.life.hu/csalad/20160404-kiserteties-a-hasonlosag-jackie-kennedy-es-az-unokaja-kozott.htmlA huszonhét éves Rose Kennedy Schlossberg az egykori amerikai elnök, John F. Kennedy és Jackie Kennedy unokája úgy tűnik nagyon is örökölte híres nagymamája vonásait. Család--Fejen pisilte magát a fotózáson egy kisfiú - Vicces fotó!http://www.life.hu/csalad/20160329-egy-hazaspar-kisbabajat-nem-erdekelte-a-fotozas-es-lepisilte-a-fotost.htmlA családi képek sohasem mennek ki a divatból: mindig jó rájuk nézni, és egyetlen fotóra sem mondhatjuk, hogy rosszul sikerült, sőt! Minél kínosabb pillanatot kapott el a fotós, annál viccesebb utólag visszanézni. Így történt most is, amikor egy kisbaba lepisilte a saját fejét. Szép találat! CsaládOrigoA várandós Dundika nehezen viseli, ha idegenek fogdossák a pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160325-a-varandos-dundika-nehezen-viseli-ha-idegenek-fogdossak-a-pocakjat.html Dundika és Majka már alig várja, hogy második gyermekük világra jöjjön, ráadásul úgy tűnik, hogy már a kicsi sem bír magával: egyre többet mozgolódik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.