Eva Mendes babát vár?

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
Ryan Gosling színésznő terhesség Eva Mendes babavárás gyermek várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úton az újabb hollywoodi sztárbébi - legalábbis néhány gyanús fénykép készülte után ezt állítják a külföldi sajtóorgánumok.

Eva Mendest a napokban Los Angeles utcáin sétálva kapták lencsevégre, amint egy bőre szabott nyári ruhában, hatalmas táskájával a hasa előtt és napszemüveget viselve igyekezett elrejteni magát a fotósok hada elől.

Ennyi elég is volt ahhoz, hogy Blake Lively-hoz hasonlóan Eva Mendesnél is elinduljanak a találgatások, miszerint a 42 éves színésznő azért takargatja ilyen gondosan a pocakját, hogy megőrizze várandósságának titkát magának és kedvesének, Ryan Goslingnak.

A sztárpár első közös gyermekénél is hasonlóan titkolóztak, és még a kicsi megszületése előtt eldöntötte, hogy gyermekük magánéletét a lehető legjobban meg fogják védeni a nyilvánosságtól. Ezt pedig komolyan is vették: a színésznőről jóformán alig lehetett látni terhesfotót, és a kicsiről sincs túl sok kép az interneten - így nem lepődnénk meg, ha a második gyermeküknél is hasonlóan járnak el.

Miklósa Erikáék mindent megtettek lányuk egészségéérthttp://www.life.hu/csalad/20160414-miklosa-erika-es-ferje-mindent-megtett-orokbe-fogadott-lanyuk-biborka-egeszsegeert-mivel.htmlA Virtuózok zsűritagja élete természetesen a gyermeke körül forog, mióta örökbe fogadták kislányukat. Eleinte sokat aggódtak Bíborka egészségéért, mert a kislány oxigénhiányos állapotban született. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huEgyütt a sírig - Hollywood leghosszabb házasságaihttp://www.life.hu/csalad/20160414-a-leghosszabb-sztarhazassagok-hollywoodban.htmlA folyamatos rivaldafény és a rájuk zúduló rosszindulató pletykák miatt a hollywoodi álompárok élete nem mindig játék és mese. A kapcsolatok gyakran tiszavirág életűek, és a legtöbbször a problémák megoldása helyett a hírességek inkább egy új szerelemmel vígasztalódnak. Szerencsére azonban mindig vannak üdítő kivételek, akik fogadalmukhoz hűen kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Család--Megszületett Kelly Clarkson kisfia, érdekes nevet kapott a csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160415-kelly-clarkson-masodik-gyermeke-megszuletett-a-remington-nevet-kapta-a-kisfiu.htmlKedden jelentette be az énekesnő Twitter-oldalán az örömhírt, életet adott második gyermekének. CsaládAFPÍgy telnek a családi hétköznapok Tóth Veráéknálhttp://www.life.hu/csalad/20160413-toth-vera-enekesno-parjanak-kisfia-a-kutyan-szokott-lovagolni.htmlNem kicsi az énekesnő családja, ugyanis három kutyussal és egy cicával élnek együtt, így aztán náluk bármi előfordulhat. Család--Damu Roland és Edina kislánya már önállóan eszikhttp://www.life.hu/csalad/20160413-damu-rolan-es-damu-edina-maja-nevu-kislanya-koraszulott-de-mar-onalloan-eszik-levettek-a.htmlA színész gyermeke a vártnál egy hónappal korábban jött a világra, de egyre önállóbb a csöppség. Család--Válásuk után újra együtt Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/csalad/20160413-ben-affleck-szineszt-es-jennifer-garner-szinesznot-valasuk-utan-ujra-egyutt-lattak.htmlNem sokkal különköltözésük után ismét együtt látták Hollywoodi egykori álompárját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.