Barátai segítettek az anyukának, aki nem tudta szoptatni ikergyermekeit

Forrás: Instagram/Elaina Bellis -
édesanya szoptatás kisbaba barátok anyatej ikerpár segítség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elaina Bellis egy közösségi oldalán közzétett őszinte bejegyzésével hívta fel magára az internet figyelmét, majd ugyanitt köszönte meg annak az édesanyának, aki kisegítette őt a bajból.

Hála a közösségi oldalak és az őszinteség erejének, Elaina Bellis egyetlen csapással felrobbantotta az internetet Instagramján közzétett posztjával és fényképével, amelyen éppen újszülött ikergyermekeit etette.

Forrás: Instagram/Elaina Bellis

Tápszeres voltam, és túléltem

Már régóta tudjuk, hogy a szoptatásnál kevés intimebb dolog van anya és gyermeke között. Azzal is tisztában vagyunk, hogy "jót tesz" a babának a szoptatás, mivel így kerül kapcsolatba azokkal a jótékony mikroorganizmusokkal, amelyek végül a testében tanyát vernek. Szakértők szerint az anyatej közel 700 baktériumvariánst tartalmaz, de mi lesz azzal, akit nem tud így táplálni az édesanyja? A Life.hu cikkéért kattints ide!
/1507/Vil_g20157311892

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.