"Örökké a fejemben marad" - Alapos fejmosást kapott Vilmos herceg Erzsébet királynőtől

Zara Phillips Erzsébet királynő fejmosás baleset Vilmos herceg emlék gyermekkor szidás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt idő, amikor Vilmos hercegnek is inkább a csínytevéseken, semmint a hivatalos királyi teendőin járt az esze. Egyik alkalommal azonban túllőtt a célon, az érte járó szidást pedig egyenesen Anglia uralkodónőjétől kapta.

A napokban jelent meg az a dokumentumfilm, amelyben Vilmos herceg nagyanyjáról, Erzsébet királynőről való emlékeit osztja meg a nyilvánosság előtt az uralkodonő 90. születésnapja alkalmából. Cambrdige hercege itt mesélte el azt a gyermekkorában történt, unokatestvéreivel átélt esetet, ami kis híján tragédiával végződött - Erzsébetet pedig rendkívül feldühítette.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson

II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!

A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára! Nézd meg a legszebb ruháit itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.