Michael Douglas rokonság Reese Witherspoon Mariah Carey család sztárok szülők Hollywood Alec Baldwin Gordon Ramsay testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majd minden családban akad egy fekete bárány. Egy örök lázadó, aki semmit nem vesz komolyan, aki különcségével mindig kitűnik a tömegből, és akit a rokonság hiába próbál jó útra téríteni, egész életében egy nagy gyerek marad. Fegyelmezhetetlen fekete bárányok a leghíresebb hollywoodi családokban is vannak, belőlük válogattunk.

Alison Carey Scott

Mariah Carey nevét mindenhol ismerik a világon: az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója, ötszörös Grammy-díjas énekesnő. Testvérének, Alison Carey Scottnak azonban sokkal nyomorúságosabb élet adatott: évekig prostituáltként kereste a kenyerét, volt hajléktalan is, drogfüggősége mellett HIV-fertőzött, és májrákkal is küzd. Azt beszélik, Mariah egyáltalán nem ápol nővérével jó viszonyt.

Mariah Carey és nővére, Alison Forrás: Youtube, AFP

Ronnie Ramsay

A sztárszakács Gordon Ramsay heroinfüggő testvére, Ronnie akkor került az érdeklődés középpontjába, mikor 2007-ben tíz hónap börtönre ítélték Indonéziában heroin birtoklásért. Ronnie akkor bátyjának könyörgött, hogy fizesse ki az ügyvéd díját, ő azonban nem segített testvérének, akinek le kellett ülnie büntetését. A közvélemény akkor Ramsay ellen fordult, nem értették, miért nem volt hajlandó segíteni a saját testvérének. Az igazságra később fény derült: a szakács az önéletrajzi könyvében elmesélte, hogy korábban mindig próbálta támogatni Ronnie-t, többször is befizette már elvonóra, ám testvére drogügyei miatt egy idő után őt és saját gyerekeit is többször megfenyegették életveszélyesen, ezzel pedig betelt nála a pohár. Minden kapcsolatot megszakított testvérével.

Gordon Ramsey és testvére, Ronald Forrás: AFP

Daniel Baldwin

Alec, William, Stephen és Daniel Baldwin, azaz a Baldwin fivérek Hollywood egyik leghíresebb színészdinasztiája. Nevüket mindenki ismeri, ám nem sikerült mindannyiuknak egyforma sikereket elérni. Danielt például inkább mondanánk hírhedtnek, semmint híresnek: 1989 óta küzd a kokainfüggőséggel, 1998-ban azzal került a hírekbe, hogy meztelenül rohangált a New York-i Plaza Hotelben, ami után végül a rendőrség kokainbirtoklás miatt le is tartóztatta. Volt elvonón is, 2006-ban ismét meggyűlt a baja a hatóságokkal, mikor hajnalban részegen két parkoló autóba hajtott óriási sebességgel.

Daniel és Alec Baldwin Forrás: AFP

Eric Douglas

Kirk Douglas legkisebb fia, Michael Douglas testvérének nyughatatlan élete 2004-ben tragikus véget ért. A néhai színész alkohol- és gyógyszer-túladagolásban hunyt el 46 évesen. A filmjei mellett főleg botrányaitól volt hangos a sajtó: egy repülőgépen például egyszer összeverekedett a személyzet egyik tagjával, és pokrócokkal dobálta meg a légikísérőket. Többször is volt elvonón, ám függősége végül a halálát okozta.

Michael Douglas és elhunyt testvére, Eric Douglas Forrás: AFP

John Draper Witherspoon

Reese Witherspoon egy ideje nem beszél már bátyjával, ami a történtek után valahol érthető. 2002-ben John betört a szomszédja házába, és amíg a nő aludt, megpróbálta megerőszakolni: a szerencsétlen szomszéd arra ébredt, a férfi nagyban vetkőzteti, tapogatja és csókolgatja. Johnt betörés és szexuális erőszak vádjával elítélték.

Reese Witherspoon és bátyja régebben jó viszonyt ápoltak Forrás: Instagram/Reese Witherspoon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.