"Pont úgy sétál, mint György!" - Kiderült, kire ütött a kis trónörökös

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Erzsébet királynő kisbaba Károly herceg videó felvétel brit királyi család Vilmos herceg gyermekkor György herceg Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg szerint édesapja, Károly herceg pontosan úgy sétál, mint unokaöccse, a kis György - avagy György totyog pont úgy, mint annak idején a nagypapája.

Ünnepségek, fényképek és műsorok sokaságával ünnepli az Egyesült Királyság uralkodójuk, II. Erzsébet 90. születésnapját. Ennek alkalmából jelent meg a BBC1-en egy dokumentumműsor, amelyben Harry herceg és bátyja, Vilmos herceg végignézik a királynő életét bemutató eddig még nem látott felvételeket fiatalkorától egészen napjainkig.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Amikor a filmben édesapjukat, a még totyogó Károly herceget mutatják, Harry herceg megszólal:

Nézd csak meg itt:

Nem csupán ez az egyetlen közös vonás Károly hercegben és unokájában, György hercegben: Károly a hírek szerint azon igyekszik, hogy átadja szenvedélyét a 2 éves csöppségnek, és úgy tudni, jó úton halad - erről bővebben ide kattinva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.