Gyász a Farmon! Balesetben vesztette el szeretett nővérét Gergő

Forrás: RTL Klub -
halál Farm Gergő baleset Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő nővérének váratlan halála megviselte az egész családot.

Szinte minden eddig kiesett versenyző, aki a Farm játékából vesztesként távozott, Gergőt tartja esélyesnek arra, hogy megnyerje a 20 milliót forintot. Pedig az alapvetően visszahúzódó, szótlan, konfliktusokba nem keveredő fiatalember eddig pusztán a Brigi iránti érzelmeivel tűnt ki, minden egyéb esetben próbál megfigyelő szerepben tetszelegni.

Kibontakozóban egy Farm-szerelem: Brigi és Gergő között több van mint barátság Forrás: RTLklub

Ráadásul sokszor sugárzik belőle a szomorúság, amely mögött egy régi családi tragédia húzódik. A fia­talember tizenhárom éve elvesztette a nővérét, Vandát - tájékoztat a Blikk.

"Hárman vagyunk testvérek. Illetve voltunk, a nővérem 2003-ban meghalt egy sí­ba­le­setben. Azon a nyáron töltötte volna be a huszonötödiket" - mesélte elcsukló hangon Gergő a beköltözése előtt adott interjújában. "Pályán kívül síelt, és egy szakadéknál megcsúszott, hátraesett, és halálosan megsérült. Letaglózott a hír, nagyon megviselte az egész családot."

"Ő akkor már a férjével élt, de nem telt el úgy nap, hogy ne beszéljünk. Emlékszem, mielőtt elmentek síelni, úgy köszönt el tőlem, hogy puszi, úgyis jövök egy hét múlva. Soha többé nem láttam" - mondta Gergő.

Forrás: RTL Klub

A fiatalember azóta alig tartja a kapcsolatot egykori sógorával, ennek azonban egyetlen oka van, Gergő szerette volna, ha a nővére özvegye képes lenne új életet kezdeni. "Ha azonban mi nagyon jelen lennénk az életében, lehet, hogy nehezebben menne neki" - magyarázta Gergő, aki a lány halála óta próbál úgy élni, hogy megbecsüljön minden pillanatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.