Lajcsi: "Ha valakinek van 3 milliárdos ingatlanvagyona, az bárhol új életet kezdhet"

Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan korábban felröppentek a hírek, hogy Galambos Lajos a családjával külföldre költözik, könyvéből viszont az derült ki, még koránt sem biztos, hogy máshol kezdenek új életet.

"Ha valakinek van 3 milliárdos ingatlanvagyona, az bárhol új életet kezdhet. Elmehet Ausztráliába, hogy Brisbane közelében olyan tengerparti házban lakjon, ahol a legközelebbi szomszéd is 4 kilométerre van. De jó választás lehet Thaiföld is, ahol nem csak, hogy olyan palotát vásárolhatunk, ahol még a királyok is feszélyezve érzik magukat, de az életre sem kell túl sokat költeni. A magyar viszonylathoz képest féláron megússza az ember fia a kinti életet - írja Elfújom az igazságot című könyvében Lajcsi, melyet a Könyvfesztiválon már dedikált is.

Forrás: Youtube

"Talán ezért is van az, hogy Bódi Guszti barátomék a tél elől oda menekülnek. Három-négy hónapot töltenek el thaioknál, aztán jönnek vissza. Mexikó sem utolsó hely. Minden adott, ami az eddig felsorolt országokban, és ráadásul teljes a diszkréció. Emlékszem, amíg ott voltunk, valamelyik lap megírta, hogy nincs kiadatási egyezménye a magyar állammal a tengerentúli országnak" - írja.

"Tudom, minden ellenlábasom azt várta, hogy miután hazajövök a börtönből, meghúzom magam. Remeteéletet élek, lemondok minden fellépést, és csak az újságért megyek ki a kapuhoz háziköntösben, meg papucsban, mint a Maffiózókban Toni Soprano. Na ők nem érezhették túl jól magukat, amikor meglátták a Blikkben, hogy elvittem a családomat a tengerentúlra. De ez nem polgárpukkasztás volt. Korában is elvittem a szeretteimet ilyen helyekre. Nem követtem el semmi törvénysértőt, ezért nem vagyok hajlandó papírforma szerint cselekedni. Elmegyek a fellépéseimre, intézem az üzleti ügyeimet, és igen: külföldre megyek a családommal!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.