Ördög Nóra: "Nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk"

Forrás: Facebook/Ördög Nóra -
családbővítés Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra egy korábbi interjújában fejtette ki, hogy ugyan még nem időszerű, de szívesen vállalna Mici és Venci mellett egy harmadik babát.

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, mozgalmas időszak ez a műsorvezető életében, hiszen a Kismenők forgatása miatt reggeltől estig dolgozik, szinte megállás nélkül. Így persze érthető, hogy kicsit elfáradt, és hogy párjával, Nánási Pállal nem gondoltak mostanában annyit a családbővítésre. Ennek ellenére a TV2 műsorvezetője szívesen szülne.

Ördög Nóra és Mici Forrás: Facebook/Ördög Nóra

Nóri a Borsnak adott interjújában arra a kérdésre, hogy esetleg tervez-e harmadik gyermeket, azt válaszolta, hogy ebből sosem csinált titkot.

"Ebből sosem csináltam titkot. Abszolút nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk, de még nem most. Pozitív élmény mindkét terhességem, imádok anya lenni, nagyon szeretnék harmadik gyereket, de ez most nem időszerű. Majd később meglátjuk.

Forrás: Facebook/Ördög Nóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.