Cameron Douglas Michael Douglas Hugh Hefner szülő Rod Stewart börtön család sztárok Hollywood Marlon Brando Hulk Hogan gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, hogy az alma nagyon messze esik a fájától, és hiába a szigorú szülői nevelés, az utódok saját, öntörvényű útjukat járják. De persze olyan is megeshet, hogy a gyerek a szülői rossz példa hatására kallódik el, és nincs olyan családtag, aki megállíthatná a lejtőn. Ha pedig egyszer a mélybe zuhantak, nagyon nehéz újra talpra állni.

Sean Stewart

Sean Stewart - Rod Stewart fia - egy igazi bajkeverő. A 36 éves férfi többször állt már bíróság előtt különböző, néha igen bizarr vétségek miatt. 2012-ben például azért tartóztatták le, mert a Miami Nemzetközi Repülőtéren óvodást játszott, és felült a csomagok mellé a poggyászfutószalagra. Korábban, 2002-ben 90 napra le is csukták, mikor egy hollywoodi szórakozóhelyen megvert egy Daniel Refoua nevű férfit. A sértett szerint azzal vívta ki a sztárcsemete haragját, hogy véletlenül nekiment a klubban. 2007-ben pedig egy házaspár perelte be, amiért Stewart és barátai köveket és téglákat dobáltak rájuk és az autójukra. Akkor a bíróság nem találta a fiút bűnösnek.

Sean Stewart és Rod Stewart Forrás: AFP

Cameron Douglas

Cameron édesapja Michael Douglas, édesanyja pedig a színész első felesége, Diandra Luker. A férfinak 1999 óta folyamatosan voltak különféle drogügyei, végül 2009-ben ítélték öt év börtönre kábítószer-kereskedelem miatt. Ám Cameron még ebből sem tanult, a börtönben drognak minősülő készítményt találtak nála, így meghosszabbították a büntetését, összesen tíz évet kell rács mögött töltenie. Az édesapja az ítélet hallatán teljesen kétségbeesett, fél, hogy gégerákja miatt nem éri meg gyermeke szabadulását.

Cameron Douglas apjával, Michaellel Forrás: AFP

Marston Hefner

Marston Hefnert, Hugh Hefner 26 éves fiát 2012-ben vádolták meg súlyos testi sértéssel és vandalizmussal. A fiút azért tartóztatták le, mert nyuszilány kedvesét, Claire Sinclaire-t nagyon helybenhagyta pasadenai lakásukban. Marston a veszekedés alatt szétverte barátnője laptopját, majd ököllel megütötte kedvesét, és belerúgott a gyomrába is. A férfinek büntetésképp egy családon belüli erőszak ellenes 52 hetes programon kellett részt vennie.

Marston és Hugh Hefner Forrás: Dreamstime

Christian Brando

Christian Brando, a nem éppen példás életéről elhíresült színészlegenda, Marlon Brando fia. Christian 1990-ben agyonlőtte féltestvére, Cheyenne Brando élettársát és gyermekének apját, egy tahiti politikus fiát. A család Marlon Brando hollywoodi villájában tartózkodott, és Christian csak aznap találkozott először húga barátjával, Dag Drollettel. Néhány órával a halálos lövés eldördülése előtt Cheyenne állítólag arról panaszkodott Christiannak, hogy élettársa rendszeresen bántalmazza. Christian tagadta, hogy előre megfontolt szándékkal ölt volna, állítása szerint csak véletlenül sült el a pisztoly, amivel csak megfenyegette a másik férfit, majd mindketten dulakodni kezdtek a megszerzéséért. A férfit a bíróság 1990-ben gyilkosság vádjával elítélte, 1996-ban szabadult, egy évvel azután, hogy húga felakasztotta magát. 2001-ben ismét bajba került, őt gyanúsították szeretőjének - aki a színész Robert Blake felesége volt - megölésével, de bizonyítékok hiányában végül nem emeltek vádat ellene. 2005-ben felesége, Deborah súlyos bántalmazása miatt állt bíróság előtt. Christian súlyos betegség után 2009-ben, 49 évesen hunyt el.

Marlon Brando fiával, Christian Brandóval az ítélet kihirdetése után Forrás: AFP

Nick Hogan

A pankrátor Hulk Hogan fia, Nick Hogan és egyik barátja 2007 augusztusában szenvedett balesetet, amikor Nick elveszítette az uralmat autója felett, és totálkárosra törte. Hogan könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet, barátja viszont olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy egész életében ápolásra szorul majd. A két fiú állítólag illegális gyorsulási versenyen vett részt. A bíróság végül nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte az akkor 17 éves Nicket 5 éves próbaidővel, és emellett három évre bevonták jogosítványát, valamint 500 óra közmunkát szabtak ki rá.

Hulk Hogan és fia, Nick Hogan Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.