Egy fej, két test: sziámi ikrek születtek Indiában

fej India születési rendellenesség test kórház sziámi iker megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok már nem tudtak segíteni az összenőtt fejű ikerpáron, akik mindössze néhány percig éltek.

A Daily Mail jelentése szerint mindössze 6 percig éltek azok a sziámi ikrek, akik egy kelet-indiai kórházban születtek meg múlt hét pénteken.

A 10 legszörnyűbb születési rendellenesség

Minden anya rémálma, hogy gyermeke valamilyen születési rendellenességgel jön a világra. Most megismerkedhetsz a legmegdöbbentőbb betegségekkel: kattints ide a cikkért!

Bajba került a férfi, akinek felesége az egyenruhájában szoptatotthttp://www.life.hu/csalad/20160419-bajba-kerult-a-tuzolto-akinek-felesege-a-ferfi-egyenruhajaban-szoptatott-egy-fotosorozatban.htmlFizetetlen szabadságra küldhetik azt az új-mexikói tűzoltót, akinek felesége az egyenruháját viselte egy szoptatásról készült fotósorozat részeként. CsaládOrigoPalik László veszi át Marsi Anikó szerepét a családbanhttp://www.life.hu/csalad/20160427-palik-laszlo-foallasu-edesapa-lesz-marsi-aniko-munkaja-miatt.htmlA Hungaroring Sport Zrt. korábbi elnöke támogatja feleségét karrierjében, és míg Anikó a Tények műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre, addig Palik László átveszi a szerepét a családban, és főállású apuka lesz. Család--Íme, az első hivatalos kép a kis hercegrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160421-sofia-hercegno-es-fulop-karoly-herceg-kisfianak-elso-hivatalos-fenykepe.htmlElhagyhatta a kórházat Sofia hercegné és újszülött kisfia. Az újdonsült család nagy pillanatát a svéd királyi család hivatalos közösségi oldalán osztották meg. CsaládOrigo"Örökké a fejemben marad" - Alapos fejmosást kapott Vilmos herceg Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20160420-vilmos-herceg-gyermekkoraban-alapos-fejmosast-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlVolt idő, amikor Vilmos hercegnek is inkább a csínytevéseken, semmint a hivatalos királyi teendőin járt az esze. Egyik alkalommal azonban túllőtt a célon, az érte járó szidást pedig egyenesen Anglia uralkodónőjétől kapta. Család--4 dolgozó anya szoptatás közben - Elképesztő fotósorozathttp://www.life.hu/csalad/20160415-tara-ruby-fotografus-4-dolgozo-anyat-orokitett-meg-szoptatas-kozben.htmlEgy ápolónő, egy tanár, egy pilóta és egy showgirl - mi a közös bennük? Mindannyian édesanyák, akik a lehető legtermészetesebb úton táplálják gyermekeiket. CsaládOrigoBarátai segítettek az anyukának, aki nem tudta szoptatni ikergyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160419-elaina-bellis-edesanyanak-baratai-segitettek-miutan-bevallotta-nem-tudja-szoptatni-ikergyermekeit.htmlElaina Bellis egy közösségi oldalán közzétett őszinte bejegyzésével hívta fel magára az internet figyelmét, majd ugyanitt köszönte meg annak az édesanyának, aki kisegítette őt a bajból. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.