Fenyő Miklós nem szokványos nagyapa

Fotó: Hajdú D. András [origo] -
unoka nagyapa család Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büszke nagypapa, Fenyő Miklós számára felesége elvesztése után hatalmas vigasz a kis Balázs érkezése. Fenyő lánya, Dió nemrég arról mesélt, hogy milyen nagypapa is a Rock&Roll királya.

Fenyő Miklós lánya, Dió szerint a kisfia és apja között különleges kapcsolat van, persze azt azért hozzátette, hogy

a zenész nem tipikus nagypapa.

"Nem mászkál az unokájával a földön négykézláb, nem lovagoltatja a hátán, nem gügyög, de rengeteget beszél hozzá, poénkodik és egyfolytában puszilgatja" - mesélte Dió a Best magazinnak.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Ahogy mi is megírtuk, Fenyő Miklós éppen akkor vesztette el szeretett feleségét, amikor lánya közölte az örömhírt, hogy gyermeket vár. A gyász és az öröm egy időben érkezett a zenész életébe.

"Édesanyám halála után apu a kilenc hónap alatt lelkileg nagyon erős támaszom volt. Mindig közel álltunk egymáshoz, de

a gyász és az öröm még közelebb hozott minket.

Amikor Bali megszületett, apu sokáig nem merte képzbe venni, én pedig nem erőltettem. Nézte, puszilgatta, de nem fogta meg. A kisfiamat négy hónapos korában viszont egyszer csak kivette a babahordozóból, és azóta el sem engedi" - tette hozzá Dió.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.