Cuki fotót osztott meg kisfiáról Rubint Réka

fénykép Rubint Réka Facebook család Schobert Norbert gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszlady legfrissebb fotója szerint kisfia, Zalán rengeteget nőtt és változott az elmúlt időszakban.

Telik az idő! Rubint Réka és Schobert Norbi közös kisfia, Zalán idén márciusban ünnepelte 5. születésnapját. Zalán, aki már most igazi kis úriember, Réka legutóbb közzétett fényképe szerint megvált korábbi hosszú fürtjeitől, és azon szerencsés óvodások egyike, akik a pénteket édesanyjukkal együtt tölthették.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Friss fotó a babát váró Liptai Claudiáról - Így néz ki most a műsorvezető!http://www.life.hu/csalad/20160428-liptai-claudia-musorvezeto-babavaros-friss-fenykepe.htmlA népszerű műsorvezetőnő egyre gömbölyödő pocakkal jelent meg egy napokban tartott nyilvános eseményen. CsaládOrigoOravecz Nóra-idézet került be egy harmadikosoknak szóló tankönyvbehttp://www.life.hu/csalad/20160429-oravecz-nora-eletmod-blogger-idezete-bekerult-egy-harmadikosoknak-szolo-tankonyvbe.htmlAz Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet indoka szerint az idézettel kapcsolatos feladat célja nem a műelemzés, hanem kiinduló gondolatként való felhasználása. Család--"Pont úgy sétál, mint György!" - Kiderült, kire ütött a kis trónörököshttp://www.life.hu/csalad/20160421-karoly-herceg-ugy-setal-mint-gyorgy-herceg-harry-herceg-szerint.htmlHarry herceg szerint édesapja, Károly herceg pontosan úgy sétál, mint unokaöccse, a kis György - avagy György totyog pont úgy, mint annak idején a nagypapája. Család--Tom Cruise nem lesz ott lánya 10. születésnapjánhttp://www.life.hu/csalad/20160419-suri-cruise-10-eves-szuletesnapjan-nem-lesz-ott-edesapja-tom-cruise.htmlBár Suri Cruise valószínűleg mindent megkap a 10. születésnapjára, amire egy kislány vágyhat, a legfontosabbat mégsem: a sztárcsemete édesapja nélkül fogja ünnepelni a jeles évfordulót. Család--Bajba került a férfi, akinek felesége az egyenruhájában szoptatotthttp://www.life.hu/csalad/20160419-bajba-kerult-a-tuzolto-akinek-felesege-a-ferfi-egyenruhajaban-szoptatott-egy-fotosorozatban.htmlFizetetlen szabadságra küldhetik azt az új-mexikói tűzoltót, akinek felesége az egyenruháját viselte egy szoptatásról készült fotósorozat részeként. CsaládOrigoTess Holliday plus size modell visszavágott támadóinak, akik szerint nem is látszik, hogy babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160421-tess-holliday-plus-size-modell-visszavagott-tamadoinak-akik-szerint-nem-latszik-hogy-terhes.htmlA kommentelők szerint nem lehet megmondani az extrém méreteiről elhíresült modellről, hogy terhes, és véleményük szerint veszélyezteti a kisbabáját túlsúlyával. Tess Holliday nem hagyta annyiban a dolgot. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.