Ezért nem ölelheti át édesanyját Ada anyák napján

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada -
anyák napja Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is szeretné, a műsorvezető nem ölelheti át anyukáját május első vasárnapján.

Sokak számára talán meglepőnek tűnik, hogy Ada az interneten keresztül köszönti édesanyját május első vasárnapján, ennek azonban ésszerű magyarázata van.

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada

"Én is, mint sokan mások, nagyon várom az anyák napját, ez mindig is egy különleges alkalom volt az életemben, amióta pedig megszülettek a fiúk, pláne. Igaz, hogy nekem külföldön él az anyukám, és nem tudom olyan sokszor látni amilyen sokszor szeretném, de interneten és telefonon azért én is meg fogom köszönteni. Ha pedig hazajönnek, akkor természetesen személyesen is" - mondta el Ada a Borsnak, aki elárulta azt is, hogy fiai kisebb segítséggel mindig készítenek neki meglepetést anyák napja alkalmából.

"Mi voltunk az 1 a 374-ből" - A magzati genetikai szűrővizsgálatok fontosságahttp://www.life.hu/csalad/20160429-babagenetika-sevcsik-m-anna-tortenete-a-magzatok-genetikai-vizsgalatarol.htmlMajd egy éve már, hogy Sevcsik M. Anna és férje meghozta élete legnehezebb döntését. Anna ötödik gyermekét várta, amikor megtudta, hogy a baba súlyos beteg, Edwards-szindrómában szenved. Pokoli napokat kellett átélniük, végül meghozták a döntést, és elengedték a magzatot. Anna az utóbbi egy évben azért küzdött, hogy felhívja az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, és hogy ezeket a vizsgálatokat a lehető leghamarabb ingyenessé tegyék mindenki számára. Család--Száz év börtönt kapott a nő, aki kivágta a csecsemőt egy kismama hasábólhttp://www.life.hu/csalad/20160501-szaz-ev-bortont-kapott-a-no-aki-kivagta-a-csecsemot-egy-kismama-hasabol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2015 szeptemberében egy gyermekruhákat hirdető reklám miatt érkezett Dynel Lane otthonába a 26 éves Michelle Wilkins, aki akkor már terhességének nyolcadik hónapjában járt. A hirdetést feladó Lane azonban megverte, majd kivágta az eszméletlen Wilkins méhéből a kislányát. Család--Malek Andrea ötéves kislányáról, Lénáról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20160501-malek-andrea-muveszno-a-lanyarol-az-oteves-lenarol-meselt.htmlMalek Andrea lányát sokkal jobban érdekli a divat, mint az édesanyját valaha. Az énekesnő büszkén mesélt az öt­éves Léna kreativitásáról és a ruhák iránti vonzalmáról. CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huElballagott Szíj Melinda lánya: Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160430-elballagott-szij-melinda-megasztaros-enekesno-lanya-is.htmlSzinetár Dóra 19 éves nagyfia is elballagott, és úgy tűnik, Szíj Melinda énekesnő lánya is. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huElballagott Szíj Melinda lánya: Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160430-elballagott-szij-melinda-megasztaros-enekesno-lanya-is.htmlSzinetár Dóra 19 éves nagyfia is elballagott, és úgy tűnik, Szíj Melinda énekesnő lánya is. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huSzuperjóképű szelfit lőtt magukról David Beckham és fia, Brooklynhttp://www.life.hu/csalad/20160430-david-beckham-es-fia-brooklyn-kozos-szelfit-keszitettek-es-nagyon-jol-neznek-ki-rajta.htmlDavid Beckham és legidősebb fia közös fényképet készítettek magukról, és annak ellenére, hogy Brooklyn kinyújtott nyelvvel pózol, mind a ketten nagyon jól néznek ki rajta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.