Így köszöntötte fel családja a szülinapos David Beckhamet

Forrás: AFP -
köszöntés David Beckham ünneplés focista család futballsztár Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham elhalmozta ajándékokkal, fia, Brooklyn pedig szívhez szóló sorokkal ünnepelte világhírű apukáját.

Május 2-án ünnepelte 41. születésnapját minden idők egyik leghíresebb sportolója, David Beckham. Az évszázad modelljének kikiáltott exfutballsztárt nem hagyta köszöntések nélkül családja. Felesége, Victoria Beckham Instagram oldalán mutatta meg férjurát a rengeteg ajándéka között.

Forrás: Instagram/Victoria Beckham
/1501/David2015121113924Cuki fotót osztott meg kisfiáról Rubint Rékahttp://www.life.hu/csalad/20160429-rubint-reka-fitneszguru-cuki-fenykepet-osztott-meg-kisfiaval-zalannal.htmlA fitneszlady legfrissebb fotója szerint kisfia, Zalán rengeteget nőtt és változott az elmúlt időszakban. CsaládOrigoTovább bővül Fergie és Josh Duhamel családjahttp://www.life.hu/csalad/20160430-fergie-enekesno-es-josh-duhamel-szinesz-masodik-gyereket-terveznek.htmlA Black Eyed Peas énekesnője és színész párja úgy tudni, nagyon szeretnének egy kistestvért a 2 éves Axl mellé. Család--Elballagott Szinetár Dóra fia - Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160430-szinetar-dora-szineszno-fia-elballagott-a-kozepiskolabol.htmlA színésznő a közösségi oldalán büszkélkedett 19 éves nagyfiával. CsaládOrigoFriss fotó a babát váró Liptai Claudiáról - Így néz ki most a műsorvezető!http://www.life.hu/csalad/20160428-liptai-claudia-musorvezeto-babavaros-friss-fenykepe.htmlA népszerű műsorvezetőnő egyre gömbölyödő pocakkal jelent meg egy napokban tartott nyilvános eseményen. CsaládOrigoÍme, az első hivatalos kép a kis hercegrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160421-sofia-hercegno-es-fulop-karoly-herceg-kisfianak-elso-hivatalos-fenykepe.htmlElhagyhatta a kórházat Sofia hercegné és újszülött kisfia. Az újdonsült család nagy pillanatát a svéd királyi család hivatalos közösségi oldalán osztották meg. CsaládOrigo"Örökké a fejemben marad" - Alapos fejmosást kapott Vilmos herceg Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20160420-vilmos-herceg-gyermekkoraban-alapos-fejmosast-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlVolt idő, amikor Vilmos hercegnek is inkább a csínytevéseken, semmint a hivatalos királyi teendőin járt az esze. Egyik alkalommal azonban túllőtt a célon, az érte járó szidást pedig egyenesen Anglia uralkodónőjétől kapta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.