Nick Carter végre megmutatta a kisfiát - Fotó

Forrás: Instagram/Nick Carter -
kisfiú kisbaba gyermek Nick Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Backstreet Boys egykori tagjának élete igen sokat változott az elmúlt években. Igazi agglegényből igazi apuka lett a sztár.

Nick Carter sokáig nem akart megállapodni, így igazán nagy hír volt, amikor végre összejött jelenlegi szerelmével. Lauren Kitt úgy elcsavarta az énekes fejét, hogy hajlandó volt lecsillapodni, és családot alapítani is. Első gyermekük érkezését Trónok harcás bababulival ünnepelték, most pedig büszke apukaként tette közzé kisfiáról az első fotót.

Forrás: Instagram/Nick Carter
Nyílt levél egy édesanyának, aki nem tudja, hogy a lányának abortusza volthttp://www.life.hu/csalad/20160429-nyilt-level-anyamnak-akinek-nem-arultam-el-hogy-abortuszom-volt.htmlMegannyi olyan élethelyzet létezhet egy nő számára, mikor a terhességi teszt két kis csíkja láttán az öröm helyett mérhetetlen kétségbeesés önti el. A terhességmegszakítás a nők személyes döntése, de az, aki ezt az utat választja, szinte minden esetben traumaként raktározza el lelke legmélyére a magzat életének kioltását, még akkor is, ha látszólag könnyedén dolgozza fel a történteket. Család--Prince családjának adományra van szükségehttp://www.life.hu/csalad/20160502-az-amerikai-komikus-george-lopez-penzzel-segiti-ki-prince-csaladjat.htmlPrince halála után pénz nélkül maradt a családja. Az amerikai komikus, George Lopez 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki az elhunyt énekes rokonait. Család--Nincs nyugta fia mellett Victoria Beckhamnekhttp://www.life.hu/csalad/20160502-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-beult-fia-brooklyn-vezetesorajara.htmlAz egykori Spice Girls-tag 17 éves fia, Brookyln Beckham autóvezetői oktatásán járt, innen köszönt be rajongóinak képmegosztó oldalán.CsaládOrigoÁllítják: Zalatnay Cinit magára hagyta a lányahttp://www.life.hu/csalad/20160502-zalatnay-sarolta-cini-lanya-elkoltozott-penzugyi-dolgokon-veszett-ossze-az-enekesno-es-lanya.htmlA 26 éves Niki elköltözött otthonról, de nemcsak azért, mert már felnőtt nőként önálló életbe akar kezdeni, hanem azért is, mert megromlott a viszonyuk édesanyjával. Család--Anyák napja: Liptai Claudia megható sorokkal emlékszik az édesanyjárahttp://www.life.hu/csalad/20160501-liptai-claudia-musorvezeto-anyak-napjan-meghato-sorokkal-emlekszik-az-edesanyjara.htmlLiptai Claudia már hat évvel ezelőtt elvesztette édesanyját, de valószínűleg nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá. CsaládOrigoEzért nem ölelheti át édesanyját Ada anyák napjánhttp://www.life.hu/csalad/20160501-pinter-adrienn-ada-ezert-nem-olelheti-at-edesanyjat-anyak-napjan.htmlBármennyire is szeretné, a műsorvezető nem ölelheti át anyukáját május első vasárnapján.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.