Bruce Willis és Demi Moore lányait különleges kapcsolat fűzi össze

Forrás: Instagram / Rumer Willis -
Bruce Willis gyerekek család Rumer Willis Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres szülők gyermekei, Rumer, Scout és Tallulah Willis egy kis túlzással, de a reflektorfényben, a szemünk előtt cseperedtek nővé. A Willis-nővérek most elmesélték, hogy milyen testvérek.

A Vanity Fair magazin előrukkolt egy híres lánytestvérekről szóló összeállítással, amelyben természetesen a Willis-nővérek is helyet kaptak.

Demi Moore és Rumer Willis Forrás: AFP

A 27 éves Rumer, a 24 éves Scout, és a 22 éves Tallulah hihetetlen változásokon mentek keresztül, ráadásul a hivatásukat is megtalálták. Rumer színészkedik, énekel és táncol. Legutóbb például a Chicago című musicalben kapott főszerepet a Broadway-n. Rumert azután kérték fel Roxie Hart szerepére, miután

táncpartnerével megnyerte a Dancing With The Stars című táncos show műsor legutóbbi szériáját.

Scoutból zenész és divattervező lett, míg Tallulah illusztrátorként tevékenykedik.

Forrás: Instagram / Rumer Willis

A lányok elmesélték, hogy hihetetlenül erős kötelék fűzi őket egymáshoz, és azt is kifejtették hogy

mit szeretnek a legjobban egymásban.

Tallulah szerint mindenkinél jobban megértik egymást, hiszen ugyanolyan nevelést kaptak, ugyanabban a környezetben. Scout számára a nővérei jelentik a támaszt az életében, Rumer pedig arról beszélt, hogy senki sem tudja úgy megnevettetni, mint a testvérei, ráadásul még egy saját titkos nyelvet is kitaláltak.

Forrás: Instagram/ Tallulah Willis

Ők jelentik nekem a védőhálót, és a trambulint is, amiről elrugaszkodhatok, amikor valami ismeretlen területre tévedek” – fogalmazta meg szépen Scout, hogy milyen nagy erőt jelentenek számára a nővérei.

Gyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20160504-gyerekuk-neve-miatt-tamadjak-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával. CsaládOrigoBlake Lively a második gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20160503-ryan-reynolds-megint-apa-lesz-blake-lively-a-masodik-gyerekuket-varja.htmlHurrá! Ismét elindult a gólya Ryan Reynolds és Blake Lively otthonába, hiszen a színésznő elárulta, hogy ismét gyermeket vár. CsaládOrigoPrince családjának adományra van szükségehttp://www.life.hu/csalad/20160502-az-amerikai-komikus-george-lopez-penzzel-segiti-ki-prince-csaladjat.htmlPrince halála után pénz nélkül maradt a családja. Az amerikai komikus, George Lopez 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki az elhunyt énekes rokonait. Család--Milyen két gyereket szoptatni egyszerre? - 5 édesanya elmeséltehttp://www.life.hu/csalad/20160427-5-anya-mesel-arrol-hogy-milyen-ket-gyereket-szoptatni-egyszerre.htmlA szoptatás önmagában is elég macerás lehet, de vajon mekkora kihívás egyszerre két gyereket megetetni? Következzen öt édesanya, akik megosztották a tapasztalataikat! CsaládOrigoEzt az oldalát sosem láttuk Sylvester Stallonénak - Így bolondozik lányaival a sztár!http://www.life.hu/csalad/20160421-sylvester-stallone-bebizonyitotta-hogy-vicces-es-jo-fej.htmlDavid Beckham, és Ryan Reynolds után Sylvester Stallone is bebizonyította, hogy ott a helye a legjobb fej apukák között. Család--Ryan Reynolds lánya nem is tudja, hogy apja milyen gonosz tréfát űz velehttp://www.life.hu/csalad/20160420-ryan-reynolds-vicces-es-morbid-apuka-lett.htmlRyan Reynolds már megkapta a Legszexisebb celeb apuka címet a People magazin olvasóitól, tőlünk viszont megkapja a Legviccesebb apuka díját, ugyanis tweetjeiben állandóan a lányáról szóló, néhol kissé morbid sztorikkal szórakoztatja rajongóit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.