Íme, 5 idegesítő anyatípus, akikkel összefuthatsz a neten

Forrás: Thinkstock -
anyaság család anya internet gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeállításunkban 5 olyan anyatípust ismerhettek meg, akikkel bármikor összefuthattok a neten, de talán jobb őket elkerülni. Lássuk!

Az interneten nézelődve folyton folyvást belefutunk a túl aggódó, vagy épp az igazi vad bulimamába. De olyan is akad, aki állást kínál egy kézrátétes gyógyításért cserébe, a piramisjátékba invitáló anyukáról nem is beszélve...

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az aggódó

Halihó anyukák! Ne ítélkezzetek, de kíváncsi vagyok rá, hogy mikor kezdődik a technikai kütyüs időszak a picik számára? Csak azért kérdezem, mert Savannah már érdeklődik a számítogápek iránt, de próbálom távoltartani legalább 3 éves koráig. Csak olyan nehéz, amikor manapság a kicsiknek már a saját iPad-juk van.Jó lenne olyanokkal beszélni, akik hozzám hasonlóan gondolkoznak.

Namaste

Hello mindenki! Mint tudjátok bébiszittert keresek a három fiam mellé. Remélem sikerül egy vegán segítséget találnom, aki jártas a zeneterápiában és ráér úgy heti 30-40 órában. Sajnos fizetni nem tudok, de szívesen felajánlom a kézrátétes gyógyítást a jelentkező számára. Namaste.

A trükkös piramisjáték-mama

Hallottad??? Itt a lehetőség, ami megváltoztatja az életedet! Én otthagytam az unalmas állásomat egy multinál, és most csak a szenvedélyemnek élek, ami az, hogy még szebbé tegyelek TÉGED! Csatlakozz hozzám egy vásárlós partyra a testvérem házába péntek délután. Lesz bor, rágcsa, és rengetek kozmetikum, amiket kipróbálhatsz! Kérlek, kérlek, kérlek írj, ha úgy érzed, hogy itt az ideje egy kis újításnak! De akkor is hívj, ha pár új konyhai kiegészítőre vágysz, hiszen nálam még azokat is beszerezheted!

A naturális a négyzeten

Nézzétek, anyák! Itt egy link, amit érdemes elolvasni: "10 dolog, ami bizonyítja, hogy a sminked megölheti a gyerekedet!"

A hashthag-mama

Hello #anyák! Ráértek egy ingyen #koncertre ezen a #szombaton? A #szórakozás garantált, (és a #kávé is), és persze egy kis #játék is lesz a #jam után!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.