Bréking! Baby Gabi elárulta, milyen neműek az ikrei

ikrek terhesség kisfiú Baby Gabi névválasztás kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt, hiszen végre kiderült milyen neműek a kisbabái, akiknek még a nevét is elárulta.

Pár hete robbant a hír, hogy Baby Gabi kisbabát vár, sőt egyszerre két csöppség érkezik a családjába. Az énekesnő most elárulta, hogy két fiút hord a szíve alatt, így a névválasztás is eldőlt: „Kedves Barátaim! Örömmel tudatom veletek, hogy a férfiak túlerőben lesznek! Botond és Bence nagy karcsapásokkal üdvözöl mindenkit" – írta Gabi a Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

Baby Gabi megmutatat pocakját

„A férjem családjában voltak már ikrek, de ezt egészen eddig nem is tudtuk, ez a családi örökletes vonal most derült ki. Amúgy is kettő csemetét szerettünk volna, így minden álmunk egyszerre valóra vált. Bevallom először sokkot kaptam, aztán azon izgultunk, hogy maradjon meg mindkét magzat. Most pedig minden nagyon kerek és rendben van, nagyon boldogok vagyunk" – mesélte Gabi a Life.hu-nak.
Véget ért a Czeizel-örökösödési háborúhttp://www.life.hu/csalad/20160505-czeizel-endre-orvosprovesszor-hagyateka-korul-megallapodott-az-ozvegy-es-a-szereto.htmlA világhírű genetikus özvegye és szeretője között szóban már megszületett a megállapodás a hagyatékról. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huIstenes László: „A fiamék jó szülők lesznek"http://www.life.hu/csalad/20160505-istenes-laszlo-musorvezeto-istenes-bence-edesapja-szerint-fia-es-parja-csobot-adel-enekesno-jo.htmlIstenes Bence édesapja 51 évesen lett nagypapa, a szerepet még szoknia kell, de annak nagyon örül, hogy úgy látja: fia készen áll az apaságra. Család--Ennél tündéribb fotót még nem láttál Majka második kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160503-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-tunderi-foton-mutatta-meg-masodik-kisfiat.htmlA fotón látható csöppnyi ujjacskáktól teljesen elolvadtunk, úgy tűnik: a rapper úszik a boldogságban. Család--A magyar oktatási rendszer problémái - beszélgetés Nahalka Istvánnalhttp://www.life.hu/csalad/20160503-magyar-oktatasi-rendszer-problemai-nahalka-istvan-interju.htmlA magyar oktatási rendszerrel bizony problémák vannak - ezzel szülők, diákok, tanárok nagy többsége egyetért. Az iskolák alulfinanszírozottak, a pedagógusok nem keresnek eleget, ellenben túlterheltek, a gyerekek fáradtak és motiválatlanok. A világ változik, a tananyag örök - ugyanaz a berögződés, metódus ötven éve már, teljesen elveszítve a kapcsolatot az élő kultúrával, és a diákok szükségleteivel. CsaládOrigoElhagyhatta a kórházat Damuék kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160506-elhagyhatta-a-korhazat-damuek-kislanya.htmlDamu Roland és felesége aprócska kislánya, Maja elhagyhatta a kórházat. A baba teljesen egészséges.Család--Kórházba került Zámbó Jimmy fiahttp://www.life.hu/csalad/20160505-zambo-jimmy-fia-zambo-sebastian-korhazba-kerult.htmlZámbó Sebastian a kórházi ágyról, begipszelt karral jelentkezett be rajongóinak közösségi oldaláról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.