A 48 éves Julia Roberts kortalan - Elárulta, hogy mi a titka!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison -
színésznő Julia Roberts Danny Moder család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színésznő, édesanya, feleség, és mindemellett még arra is jut ideje, hogy formában tartsa magát. Ő Julia Roberts, aki bár 48 éves, mégis letagadhatna 20 évet. Vajon hogyan csinálja?

Minél idősebb, annál fiatalabbnak néz ki! Az 50 felé közeledő Julia Roberts receptje csupán annyi, hogy figyel az étkezésre, és mindig jókedvű!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

A színésznő persze nem egy ilyen közhellyel zárta le az Instyle magazinnak adott interjút, ugyanis azt is elmesélte, hogy amikor ebédet főz a férjének, és a három gyerekének,

mindig arra törekszik, hogy a helyesen döntsön.

"Kétszer is meggondoljuk, hogy mit együnk. Ahogy a gyermekeimnek is mindig mondom: Táplálkozzatok jól, így a jó dolgok is megtalálnak!"

Roberts azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem hajszolja túl magát az edzéseken. " Ellötyögök, vagy épp megőrülök edzéseken, szóval inkább csak arra törekszem, hogy nyugodtabb életem legyen, igyak elég vizet, rendesen kipihenjem magam és derűsen nézzek a világra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.