Thuróczy Szabolcs, az Aranyélet sztárja elhagyott fiáról beszélt

Fotó: Valami Hektor -
Thuróczy Szabolcs Aranyélet (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aranyélet és Tiszta szívvel sztárja, Thuróczy Szabolcs az Origónak adott interjújában beszélt először fiáról, akit néhány éve látott először.

22 éves fiáról, a szintén színész Mátéról mesélt az Origónak Thuróczy Szabolcs. Az apa akkor látta először fiát, mikor lánya megszületett. "Amikor megszületett a lányom, Bori, az váltotta ki belőlem, hogy ez nem mehet így tovább. Lementem Szegedre, és a visszaúton olyan volt, mintha az ablakról befelé esett volna az eső, úgy sírtam Pestig. Nem lehet behozni az elszalasztott időt, de most már sokat vagyok vele. Rendkívül érzékeny, nagyon klassz srác a Máté. A legjobb helyen van, amit el tudok képzelni" - mondta.

Fotó: Valami Hektor

Elárulta, igyekszik minél több időt tölteni Mátéval, a vizsgaelőadásaira is mindig elmegy. Bevallotta, miért nem látta ilyen sokáig a gyerekét.

"Huszonegy-huszonkét éves koromban történt, abban a korban, amikor nem is tudod, hogy van jelentősége annak, milyen vagy, amikor úgy gondolod, mindent meg lehet úszni. És ha nem, akkor megijedsz, és szatyrot húzol a fejedre. Nagyon kellett az én családom, a feleségem, hogy a fiammal való viszonyt emberivé lehetett tenni. Tíz évvel később. Soha el nem múló hegek vannak. Nagyon szeretem a fiamat és a lányaimat, de ezek a dolgok az egész életemet el fogják kísérni. Soha nem fog kitörlődni, hogy ezt már elrontottam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.