David Beckham család nyerés termék reklámozás kozmetikai cikk gyerek futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exfutballsztár otthon is győzedelmeskedni akar, és folyamatosan azért küzd, hogy a legjobb legyen.

Három évvel ezelőtt végképp hátat fordított a futballnak David Beckham, a Manchester United egykori csapatkapitányában azonban a mai napig dúl a versenyszelllem - legalábbis egy nemrég megjelent reklámvideója szerint.

Forrás: AFP

Az évszázad férfi modelljének kikiáltott világsztár ugyanis itt beszélt arról, hogy még a gyerekeit sem hagyja nyerni, mert ő akar lenni a legjobb.

Íme, a kis trónörökös! Hivatalos fénykép készült a kis hercegrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160503-jigme-namgyel-wangchuck-bhutan-herceg-elso-hivatalos-fenykepe-elkeszult.htmlA kis herceg láthatóan örökölte édesapja, Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk bhutáni király dús haját. Család--Katie Holmes miatt nem látogatja lányát Tom Cruisehttp://www.life.hu/csalad/20160510-tom-cruise-szinesz-volt-felesege-katie-holmes-miatt-nem-latogatja-lanyat-suri-cruise.htmlHíresztelések ide vagy oda, a hollywoodi sztár nem akarja távol tartani magát lányától, és nincs rá bizonyíték, hogy nem találkozik rendszeresen a kis Surival. Család--Milliókat fizet édesapjának Britney Spears, hogy ellássa őthttp://www.life.hu/csalad/20160505-britney-spears-enekesno-milliokat-fizet-edesapjanak-jamie-spearsnek-hogy-ellassa-ot-es-ugyeit.htmlAz énekesnő a hírek szerint évi 130 ezer dollárt fizet apjának, Jamie Spearsnek azért, hogy rendezze az ügyeit és felügyelje a dolgait. Család--Bar Refaeli reméli, hogy orvos lesz születendő gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160503-bar-refaeli-terhes-modell-remeli-hogy-orvos-lesz-szuletendo-gyermeke.htmlNem lehet elég korán kezdeni a gyermeknevelést. Bar Refaelinek még csak a pocakjában van kisbabája, ő azonban már most tudja, minek szánná gyermekét - és ezért mindent meg is tesz. Család--Várandós feleségével együtt növeszti pocakját Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20160504-adam-levine-enekes-terhes-felesegevel-behati-prinsloo-modellel-egyutt-noveszti-pocakjat.htmlA Maroon 5 énekese osztozik felesége, Behati Prinsloo terhességén. Vicces szelfi. CsaládOrigoTerry Richardson olyan képet tett közzé, amilyet eddig még sosemhttp://www.life.hu/csalad/20160509-terry-richardson-sztarfotos-szoptatos-kepet-osztott-meg-baratnojerol-alexandra-bolotowrol.htmlA frissen apukává vált sztárfotós szoptatós képet osztott meg barátnőjéről és gyermekei édesanyjáról, Alexandra Bolotowról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.