Így cukiskodik családjával Chris Hemsworth - Ennivaló fotó!

fotó Chris Hemsworth Elsa Pataky születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsa Patakyt gyakran irigyeljük, hiszen a világ egyik ledögesebb pasija mellett ébredhet minden reggel. A színész nemcsak szívdöglesztő pasi, hanem nagyszerű apuka is. 

"A papa keményen dolgozik a születésnapi tortádon, India Rose. Téged szeretünk ezen a világon a legjobban! Boldog születésnapot, jobban szeretlek mindennél!" - írta a kép mellé a büszke édesanya. Chris Hemsworth és magyar származású párjának kislánya idén töltötte be a negyedik életévét. A világsztár erre úgy döntött, hogy ő maga süti meg az ünnepi tortát. Hát nem édes?

Forrás: Instagram/elsapatakyconfidential
Öt kőgazdag kölyök, akiknek életét te is megirigyeledhttp://www.life.hu/csalad/20160511-bicskanyitogato-burzsuj-eletet-elnek-instagramon-a-milliomos-csemetek.htmlEgzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk: ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt. Család--Csoda! 72 évesen született meg első gyermeke a nőnekhttp://www.life.hu/csalad/20160511-az-indiai-nyugdijas-hazasparnak-70-ev-folott-szuletett-meg-az-elso-gyermeke-daljinder-kau-es.htmlAz újdonsült szülők pontosan 47 évet vártak arra, hogy saját gyermekük lehessen. A termékenységi kezeléseknek hála hetven év fölött étkezett meg életükbe a csoda. Család--Így szeretné világra hozni ikreit Baby Gabihttp://www.life.hu/csalad/20160510-baby-gabi-enekesno-kismama-termeszetes-uton-szeretne-megszulni-ikreit.htmlAz orvosok általában a császármetszést javasolják ikerterhesség esetén, ám az énekesnő nagyon szeretné megtapasztalni a természetes szülést. Család--Hihetetlen, mekkorát nőtt! Íme, Gregor Berni 20 éves nagyfiahttp://www.life.hu/csalad/20160510-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-edes-eletben-megmutatta-husz-eves-nagy-fiat-bencet.htmlEddig sehol sem lehetett látni Gregor Bernadett első házasságából született fiát. Ám legutóbb az Édes Élet adásában tűnt fel a már 20 éves Bence, és anyukájával együtt látogattak el oda, ahol Berni felnőtt. Család--Vízben adott életet gyermekének: milliók nézik meg az anya szülős videójáthttp://www.life.hu/csalad/20160510-elle-lindquist-vizben-adott-eletet-gyermekenek-megorokitettek-es-kozze-is-tettek-a-felvetelt.htmlElle Lindquist régóta foglalkozik azzal, hogy családi videóikat feltölti az internetre, de ekkora sikert még egyik felvételével sem ért el. Megörökítette, és megosztotta az egész világgal természetes szülését az anya. Család--Perelhetik egy nap a gyerekek a szüleiket a közzétett képekért?http://www.life.hu/csalad/20160509-komoly-kovetkezmenyei-lehetnek-annak-hogy-a-szulok-folyton-kepeket-posztolnak-a-gyermekeikrol-per-is.htmlA ciki fotók miatt még 10 évvel ezelőtt csak a családi fotóalbumot kellett elrejtenünk, de ma már egyre több szülő teszi közzé a gyerekéről készült képeket a közösségi oldalakon. Lehet, hogy idősebb korukra ennek egyáltalán nem fognak örülni a ma még tehetetlen gyerkőcök. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.